טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
יש לי שבוע לרזות וכמה שיותר, אני גם ככה רגילה לאכול מעט אבל כדי שאני אכריח את עצמי לעשות גם ספורט החלטתי לעשות דבר כזה, תגידו לי אם אני ארזה בזה. זה די פשוט, אני פשוט אכתוב מה שאני אוכלת ואת הספורט שאני עושה ולא אוכל יותר קל' מהקל' שאני שורפת בספורט. כלומר שנניח אני יהיה חייבת לשרוף 700 קל' אם אני רוצה לאכול 700 קל'. אני שוקלת 49, אז שני קילו יספקו אותי, וזה רק לשבוע לא לטווח ארוך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ככל שהמשקל הכולל והעודף קטנים יותר ההרזיה איטית יותר. למי ששוקל 150 ק"ג אין בעיה להוריד אפילו 7 ק"ג (לא הכל שומן) בשבוע הראשון. אבל בחורה שבסה"כ 49 ק"ג (ואולי כבר במשקל תקני) לא יכולה להוריד בקלות 2 ק"ג משקל גוף וגם לשמור בשבועות הבאים. אין "זבנג וגמרנו". מי שמתעסקת בנעוריה בהורדת עודף דימיוני של 2 ק"ג עלולה למצוא את עצמה בעוד כמה שנים נאבקת ב20 ק"ג מאוד מוחשיים. דרך אגב, מה הגיל והגובה שלך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
את צריכה לאכול פחות מהתוצאה של משקל כפול 24 כפול 0.9 . אם תעשי פעילות של 700 קלוריות זה ישפר את המאזן שלך באותו סכום קלוריות ותרדי יותר מהר. תשתי הרבה מים 20 כוסות ליום.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד