בת 15

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 15
    מיכל
    11/10/2010

שלום, אני בת 15 והגובה שלי הוא 1.72 ואני שוקלת 64.
    לפי כמה חודשים שקלתי 60 והרגשתי ממש טוב עם הגוף שלי... אך עכשיו אני מתביישת ומרגיה שמנה.
    אני לא שותה מיצים בכלל ומנסה להפחית במתוקים למרות שיש לי אובססיה אליהם ומשתדלת לאכול הרבה ירקות.
    אני עוסקת בספורט פעמיים בשבוע ועוד פעמיים בבצפר.
    הייתי רוצה לדעת אם יש לך איזשהם טיפים או תפריט שיעזור לי לרדת 2-3 קילו?
    תודה מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 15

הוספת תגובה

• את אינך שמנה משקלך תקין

ד"ר רוני חרמו
    12/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל יש מקום להורדת 3-4 ק"ג.

אהרון רזון
    12/10/2010

וותרי על מתוקים ודברי מאפה או הגבילי עד כמה שאפשר, המנעי מאוכל מטוגן ושמן. שתי רק מים, אכלי הרבה ירקות, 2-4 פירות ביום, לחם, פסטה, אורז ודגנים אחרים מלאים , עוף בלי עור ושומן, בקר טרי רזה, דגים טריים, גבינות עד 5%.
    אם תתאפשר הרחבת הפעילות הגופנית לכל יום, לפחות שעה, בהתחשב בנתונים המצויינים שלך, תוכלי לרזות בקצב מוחשי ומעודד. שימי לב לא להסחף ולרדת יותר מדי, כי זה יכול להזיק לבריאות, בעיקר בהיותך בגיל ההתבגרות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו