דיאטה קצת תקועה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה קצת תקועה
    דניאלה
    16/10/2010

שלום רב,
    אני בת 33, 1.65 שוקלת כחצי שנה לאחר הלידה של בני 70 קילו. חשוב להדגי שיש לי חזה מאוד גדול ששוקל מספר ק"ג טובים כך שאני מבחינת הגוף יותר רזה מהמשקל המצוין.

לאחר הלידה שאותה סיימתי(שבוע אחרי הלידה) במשקל של 85 קילו ירדתי תוך חודשיים למשקל של 65 קילו. בחודשיים האחרונים עליתי בחזרה במשקל והגעתי למשקל של 75 קילו ואני מודה שאכלתי המון המון המון.

אני שבועיים בדיאטה קשה של 800 קלוריות ליום מקסימום ויום חטאים אחד בשבוע של עד 2000 קלוריות. בכל הדיאטות שעשיתי בחיי זה היה תמיד עוזר לי לרדת במשקל.
    הבעייה היא שבשבועיים האלה ירדתי 5 קילו ורובם בשבוע וחצי הראשונים.
    בארבעה ימים האחרונים אני עולה ויורדת חצי קילו ולא ממשיכה את הירידה במשקל.
    מה לעשות???

ספורט אני שונאת וכמעט לא עושה ובעיקר שאין לי כוח עם 800 קלוריות במקסימום ליום.
    מה דעתכם?
    צריכה עזרה כי אני קצת מדוכאת ואני לא רוצה להישבר!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה קצת תקועה

הוספת תגובה

• דילגתם עליי..........

דניאלה
    17/10/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את חייבת לשנות את אורח החיים

אהרון רזון
    17/10/2010

אחרת אין הרבה מקום לאופטימיות.
    משחק ה יו-יו רק יגרום להשמנה זוחלת. עם כל מחזור הרזיה - השמנה, מסת השרירים
    יורדת ואחוז השומן עולה, תהליך שמוריד את הקצב המטבולי ומקשה על הרזיה.
    תנודתיות מוגזמת בהיקף התפריט היומי כמן 800 - 2000 קק"ל רעה להרזיה וגם לבריאות.
    וכאילו שלא די בחוסר המשמעת באכילה, את גם לא מבצעת פעילות גופנית. ללא פ"ג, לא קל לרזות, וקשה מאוד עד בלתי אפשרי לשמור על המשקל אפילו לאלה שהצליחו לרזות ושומרים על תזונה נכונה.
    את זקוקה לאיש מקצוע שילמד אותך לאכול נכון ויטמיע בך את עקרונות אורח החיים הבריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו