טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
ירדתי בשנתיים האחרונות 26 קילו...בעזרת פעילות גופנית יומית של 30 דקות ואכילה של מקסימום 600-700 קלוריות ביום כאשר בשישבת איפשרתי מעט יותר. הדבר לא היה מציאותי,ופגם לי באיכות החיים כי גם היו ימים של 400-500 קלוריות ליום. אני בת 34 + ילדים,החלטתי לפנות לתזונאית-לא מומחית בהפרעות אכילה,אך היא טענה שאני סובלת מהפרעת אילה-לדעתי היא צדקה...ובאופן טבעי הוסיפה לי אוכל למהלך היום. לא מימשתי את הכל כי לדעתי הייתי הופכת לסוג של פרה אך הוספתי לתפריט היומי בערך 400 קלוריות למרות שהיא רצתה שאוכל בערך 1650 קלוריות ליום סה"כ. בעקבות המעט שהוספתי עליתי 3 קילו בחודש... המשכתי ואני ממשיכה עם הפעילות הגופנית אך הדבר מתסכל אותי מאוד מה עושים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בעייתך מוכרת אבל יש פיתרון אומנם יקח קצת זמן אבל עם תכנון והתמדה את יכולה לחזור לחיים נורמלים ולא להשמין. מה שקרה הוא שהגוף שלך התרגל לרמת קלוריות קטנה וכל הוספה יכולה להעלות אותך במשקל הפתרון בשלב ראשון לעבוד על פ"ג אשר תעלה את מסת השריר שלך כלומר חדר כושר ומשקלות באופן די אינטנסיבי וקבוע לאחר 3 חודשים למרות שעלית קצת במשקל בשל הוספת מסת שריר להוסיף כל חודש כ- 300 קלוריות ליום עד שתגיעי למצב בו 1300-1500 קל' ביום ישמרו על משקל קבוע בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פריון והפריה חוץ גופית. פרופסור דוד בידר מומחה פריון והפריה חוץ גופית, בוגר בית הספר לרפואה של אוניברסיטת תל אביב. התמחה בכירוגיה כללית, גינקולוגיה ופריון. מאז שסיים את התמחותו התמקד פרופסור בידר בפרי... קרא עוד