שמנה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמנה!
    אנוש
    17/10/2010

אני שמנה מאוד! שוקלת 103 גובה 1.69
    כמה אני צריכה לשקול?
    אני התחלתי דיאטה 6 ארוחות עם ספורט שעה כל יום
    תוך כמה זמן אני יכולה לרדת? :\
    בת 20

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמנה!

הוספת תגובה

• מומלץ להוריד לפחות 30 ק"ג.

אהרון רזון
    17/10/2010

אני מניח שמשטר ההרזיה שלך הוא תחת הדרכה ומעקב איש מקצוע בעל נסיון בטיפול בהשמנה חולנית (כך מוגדר עודף המשקל שלך).
    חלוקת בתפריט היומי בין 6 ארוחות היא בסדר גמור בהנחה שמבחינה כמותית ואיכותית
    הותאמה התזונה לנתונים והמטרה שלך.
    פ"ג אירובית בעצימות בינונית של שעה כל יום גם כן ראויה ותתרום באופן משמעותי להרזיה בריאה. במשך הזמן, עם ההתקדמות בהרזיה ושיפור בכושר, מומלץ להרחיב אותה כדי לראות תוצאות מוחשיות יותר שיחזקן את המוטיבציה. חשוב מאוד להוסיף גם 2-3 אימוני כוח בשבוע לבלימת איבוד מסת השרירים
    עם הרבה משמעת עצמית והתמדה ללא פשרות, יש סיכוי להוריד 30 ק"ג ואף יותר תוך שנה, ורק אז יתחיל השלב הקשה והבלתי מוגבל בזמן: השמירה!
    אם תעשי את זה נכון, בהתחלה תהיה ירידה של קילו או יותר לשבוע, ובמשך הזמן הקצב יתמתן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיאטה

אנוש
    17/10/2010

לפני כחצי שנה עשיתי דיאטת 6 ארוחות וירדתי תוך חודש ושבוע 10 קילו
    עכשיו רציתי לחזור לתפריט הזה, אבל ממש קשה, כאילו אוכלים ממש הרבה 6 ארוחות וכשאני גם לא בבית חוזרת כדי לאכול זה קשה. והמחירים גם ממש יקרים לכל הדיאטות .
    אמרו לי תאכלי 3 ארוחות בוקר כוס קורנפלקס כוס חלב 3 אחוז צהריים מה שאמא מכינה עם הרבה סלט ובערב ביצה קשה סלט ואפשר לרזות גם ככה.
    וזה האמת יותר נוח לי
    אבל אומרים לי שיורדים יותר במשקל עם 6 ארוחות זה נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 10 ק"ג תוך 5 שבועות - יותר מדי

אהרון רזון
    17/10/2010

כך את מאבדת שרירים, דבר לא בריא כשלעצמו וזה גם מקשה על ירידה עתידית. אפשר לאכול מה שאמא מכינה בתנאי שהיא מכינה את האוכל הנכון.
    באופן עקרוני הירידה יותר יעילה עם 6 ארוחות לא גדולות.
    עם הנתונים שלך מגיע לך ייעוץ ללא תשלום אצל דיאטנית דרך ק"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו