טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מניח שמשטר ההרזיה שלך הוא תחת הדרכה ומעקב איש מקצוע בעל נסיון בטיפול בהשמנה חולנית (כך מוגדר עודף המשקל שלך). חלוקת בתפריט היומי בין 6 ארוחות היא בסדר גמור בהנחה שמבחינה כמותית ואיכותית הותאמה התזונה לנתונים והמטרה שלך. פ"ג אירובית בעצימות בינונית של שעה כל יום גם כן ראויה ותתרום באופן משמעותי להרזיה בריאה. במשך הזמן, עם ההתקדמות בהרזיה ושיפור בכושר, מומלץ להרחיב אותה כדי לראות תוצאות מוחשיות יותר שיחזקן את המוטיבציה. חשוב מאוד להוסיף גם 2-3 אימוני כוח בשבוע לבלימת איבוד מסת השרירים עם הרבה משמעת עצמית והתמדה ללא פשרות, יש סיכוי להוריד 30 ק"ג ואף יותר תוך שנה, ורק אז יתחיל השלב הקשה והבלתי מוגבל בזמן: השמירה! אם תעשי את זה נכון, בהתחלה תהיה ירידה של קילו או יותר לשבוע, ובמשך הזמן הקצב יתמתן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
לפני כחצי שנה עשיתי דיאטת 6 ארוחות וירדתי תוך חודש ושבוע 10 קילו עכשיו רציתי לחזור לתפריט הזה, אבל ממש קשה, כאילו אוכלים ממש הרבה 6 ארוחות וכשאני גם לא בבית חוזרת כדי לאכול זה קשה. והמחירים גם ממש יקרים לכל הדיאטות . אמרו לי תאכלי 3 ארוחות בוקר כוס קורנפלקס כוס חלב 3 אחוז צהריים מה שאמא מכינה עם הרבה סלט ובערב ביצה קשה סלט ואפשר לרזות גם ככה. וזה האמת יותר נוח לי אבל אומרים לי שיורדים יותר במשקל עם 6 ארוחות זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כך את מאבדת שרירים, דבר לא בריא כשלעצמו וזה גם מקשה על ירידה עתידית. אפשר לאכול מה שאמא מכינה בתנאי שהיא מכינה את האוכל הנכון. באופן עקרוני הירידה יותר יעילה עם 6 ארוחות לא גדולות. עם הנתונים שלך מגיע לך ייעוץ ללא תשלום אצל דיאטנית דרך ק"ח.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בעלת תואר ראשון בפסיכולוגיה, תואר שני בייעוץ וטיפול, הנחיית קבוצות וטיפול באומנויות. מזה 22 שנים מרצה ומנחה קבוצות ובעלת קליניקה ליעוץ אישי, זוגי ומשפחתי בשרון ובמרכז. מטפלת גם בתנועה, בקול, באנרגיות ... קרא עוד
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד