טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני לא אוכל הרבה ולא מתוך שביתת רעב פשוט הגעתי למסקנה שהגוף שלי מרזה אם פעילות גופנית 4 פעמים לפחות בשבוע ואני אוכל בין 500-ל800 לא נוגע בכלל במשהו שקשור לקמח רק גבינות עד 5% שומן ירקות פירות ובשרים עד 4% שומן
אני כבר 6 שבועות ככה והרזתי מעל 22 קילו אני עושה אירובי + אימוני כוח השאלה שלי היא אם זה בסדר ? כאילו אמרו לי שאני צריך לצרוך יותר קלוריות
לקח לי שבוע לפני שהתחלתי את התהליך הזה שכל דבר שקשור לקמח או סוכרים ודברים לא בריאים ומזינים אני מוחק מהמוח
ודרך אגב כמה אני צריך לשקול ? אני בן 16 וחצי עכשיו אני 97 קילו אחרי 22 קילו שירדתי הגובה שלי זה 1.82
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עם 500-800 קק"ל הגוף שלך לא מקבל כל מה שהוא צריך לתפקוד תקין ושמירה על הבריאות. אל תשכח שיש גם צד שני למטבע. התסכולים והחסכים יתנקמו בך ויבוא תורם של הבולמוסים שיחזירו לך את כל הקילוגרמים אבל עם פחות שרירם ואחוז שומן גבוה יותר. אגב, חלק גדול מהמשקל שהשלת תוך זמן קצר עם דיאטה לא מושכלת, הוא שריר וזאת לא הצרה היחידה. אני ממליץ שתפנה לאיש מקצוע לצורך הדרכה ובניית תפריט בריא התואם את הנתונים והמטרה שלך (ירידה מתחת ל80 ק"ג).
פעילות גופנית: לפחות שעה ביום אימון אירובי אפקטיבי (דופק 130-150) ו3 פעמים בשבוע (ימים לא עוקבים) אימוני כוח על כל קבוצות השרירים,( רצוי תחת הדרכה) לבלימת איבוד מסת שריר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד