שלום!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום!
    מישהי~~
    26/11/2007

שלום, אני בת 13.5 מישקלי הוא 44 וגובהי 156 ס"מ. אני רזה אבל אני אוכלת הרבה מעוד, כל היום אני אוכלת שומנים, פחממות, מתוקים ועוד הרבה... ואני לא משמינה בכלל יש לי בטן כימעט שטוחה.
    השאלה היא: אני אשמין מתישהו מכל מה שאכלתי עד עכשיו??
    ועוד שאלה: יש דבר כזה שרק משמינים ברגליים??

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום!

הוספת תגובה

• שלום

מוניקה קרן
    27/11/2007

שלום,

האם תשמיני או לא קשור במספר גורמים. העיקרי שבהם היא האיזון האנרגטי, כלומר כמה אנרגיה את צורכת לעומת כמה את מוציאה. כאשר האיזון יופר, ותאכלי יותר ממה שהגוף צורך, תעלי במשקל ( מעבר לעליה הטבעית שעוד תתרחש, בהתחשב בכך שאת עוד צפויה לגבוה וגם לעלות במשקל).

למרות שסכנת ההשמנה עוד רחוקה באופן יחסי, כדאי לשמור על תזונה נכונה, הכוללת אכילת מזון מגוון, ירקות, פירות, דגנים מלאים, מוצרי חלב, דגים, קטניות ובשר. כמו כן כדאי להמעיט באכילת מזון מעובד, חטיפים, ממתקים ושתייה ממותקת. זאת כדי לרכוש הרגלים בריאים, שבעתיד יהיה קשה לשנות, ושנית, כיוון שסגנון אכילה כמו שאת מתארת עלול להביא טרשת עורקים, יתר שומנים בדם וכן מחלות אחרות.

כשעולים במשקל, השומן, לרוב מתפזר באופן סימטרי, ולא רק באיבר כזה או אחר (רגליים למשל), אך יחד עם זאת לכל אחד יש מבנה גוף מסוים, המשפיע על פיזור זה.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו