טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום אני בת 23 מטר 64 סטודנטית..אני שוקלת 59 וברצוני להשיל מס' קילוגרמים.{בערך 5-6} בניתי לי תפריט ורציתי לדעת כמה קלוריות הוא מכיל והאם הוא טוב ויכול לסייע לי בירידה?...אז ככה: בבוקר :אוקערת דגנים של פיטנס עם חלב או 2 פרוסות לחם קל עם גבינה סימפוניה 5% ונס קפה עם חצי סוכרזית. ביניים:פרי/במבה 15 גרם של אוסם {מכילה 80 קלוריות.}
צהריים:4 כפות של פחמימה אורז\קוסקוס\ספגטי\בשר\עוף\דג\וירקות.כמובן שהאוכל מבושל בכפית שמן ולא מטוגן.
ביניים:2 פרוסות לחם קל עם חביתה חומוס ומלפפון.
ערב:2 פרוסות לחפ קל עם פרוסת גבינה צהובה 9 % או טונה וירקות. אשמח לקבל תיקונים,שעפורים וטיפים.
בתודה מראש,אודיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בבוקר :אוקערת דגנים של פיטנס עם חלב או 2 פרוסות לחם קל עם גבינה סימפוניה 5% ונס קפה עם חצי סוכרזית. ****במקום פיטנס (מאכל מעובד ומתוסף) - שיבלת שועל (פחות מקערה) לחם מקמח מלא. גבינה 3% , פילפל אדום + מלפפון. לוותר על נס קפה.
ביניים:פרי/במבה 15 גרם של אוסם {מכילה 80 קלוריות.} ****בלי במבה
צהריים:4 כפות של פחמימה אורז\קוסקוס\ספגטי\בשר\עוף\דג\וירקות.כמובן שהאוכל מבושל בכפית שמן ולא מטוגן. ****סלט ירקות גדול ומגוון עם מעט שמן זית כמנה ראשונה. במקום אורז\קוסקוס\ספגטי\ - ירקות מבושלים
ביניים:2 פרוסות לחם קל עם חביתה חומוס ומלפפון. ******חביתה מביצה אחת לא מטוגנת בשמן, בלי חומוס, עוד ירק ערב:2 פרוסות לחפ קל עם פרוסת גבינה צהובה 9 % או טונה וירקות. *****רק פרוסת לחם. במקום גבינה צהובה - קוטג' 3%. תמיד ירקות
עזבי קלוריות! אם תאוכלי כפי שמוצע ותבצעי כל יום לפחות שעה של פעילות אירובית בעצימות בינונית, תרזי .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים