משהו מטריד אותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משהו מטריד אותי
    חנין
    23/10/2010

שלום להנהלת הפורום ןלכל המומחים
    אני בחורה בת 24 , גובה 169 , שוקלת 68 ק"ג ....
    הבעיה אצלי שאני נראית שמנה בטוסיק , מהחלק העליון איני שמנה כלל , אך כולם אומרים לי שאני שמנה מהחלק התחתון בגוף
    לפני חודשיים התחלתי דיאטה , מה שעזר לי שגם חגגנו את "רמדאן" , הצלחתי להוריד מאז 3 קילו תוך חודש.
    אבל לא נפתרה הבעיה
    שאלתי : האם ריצה והליכה תעזור לי ??
    אני יודעת שאין ירידה מקומית לאיזור מסוים בגוף , אבל איך אני יכולה להתפטר מהבעיה הזו , איזה תרגילים עלי לעשות

"חנין"

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משהו מטריד אותי

הוספת תגובה

• אין תרגילים שמרזים נקודתית

אהרון רזון
    23/10/2010

רק הרזיה כללית על ידי תזונה נכונה מותאמת לנתונים ופעילות גופנית יורידו שומן מכל הגוף כולל הטוסיק, אבל הוא תמיד יהיה גדול יחסית כי מבנה הגוף הינו נתון גנטי.
    יש מקום להורדת כמה ק"ג. לפחות שעה ביום הליכה נמרצת עם קטעי ריצה תעזור באופן משמעותי.
    הנתונים שלך טובים מאוד ואם תעשי מה שצריך לא תהיה בעיה להשיג את היעד יחסית בקלות.

הערה: לא בטוח שצום הרמאדן תרם להרזיה כי לא חשוב מתי אוכלים במשך היממה, אלא המאזן הקלורי. יש דווקא שמשמינים בזמן הרמאדן בגלל שהתזונה היומית לא מחולקת בין 4-6 ארוחות כמומלץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוה לעזרתך

חנין
    23/10/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו