אחוזי שומן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחוזי שומן
    meital
    24/10/2010

מנהלי הפורום שלום רב!

1. הנני בת 32 גובהי 170 ס"מ ושוקלת 58 ק"ג. כיצד אוכל לדעת אם אחוזי השומן בגופי תקינים?
    2. ברצוני לרדת כ 2 ק"ג אך נחלתי כשלון למרות שאני רוכבת על אופניים נייחים פעמיים בשבוע 40 דקות, אנא המליצו לי מה אוכל לעשות כדי להיפטר מק"ג אלה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחוזי שומן

הוספת תגובה

• המשקל תקין .

אהרון רזון
    24/10/2010

אחוז השומן, אני מניח שגם הוא תקין, אך ליתר בטחון צריך למדוד (במרפאת ספורט או אצל דיאטן מיומן). לא נראה לי שיש מקום להרזיה נוספת וגם יהיה קשה, אבל אם בכ"ז חשוב לך, הרחיבי את הפעילות האירובית לכל יום (לפחות שעה), וותרי לגמרי על מתוקים (כולל משקאות) והחליפי את העמילנים בשפע של ירקות (בכל ארוחה עירקית),
    גבינות ובשר רזים בלבד, 3 פעמים בשבוע דג טרי איכותי (לא מטוגן וללא רוטב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

meital
    24/10/2010

כשאמרת להרחיב את הפעילות האירובית לכמה ימים בשבוע התכוונת? ולאיזו תקופה להמשיך כך?

תודה על תגובתך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל יום = 7 פעמים בשבוע

אהרון רזון
    24/10/2010

יש להמשיך עד התייצבות המשקל ברמה ברצויה ואחר כך אפשר לצמצם בהדרגה. את חייבת לדעת שפעילות גופנית אינה מבצע, וצריך לבצע כאורח חיים לכל החיים ברוב ימי השבוע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו