שלום רב אני בן 38

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב אני בן 38
    יוסלה
    25/10/2010

שלום אני בן 38 ויש לי בטן ממש גדולה .דבר זה מפריע לע מאד כתוצאה מזה הגב התחתון נכנס ונגרר עם הבטן ולעומת זה הישבן ממש בולט ויוצא החוצה. פשוט שאנשים לא ירגישו בדבר אני הולך עם חולצות רחבות בחוץ ולא מכניס אותם למכנסיים.קניתי מסלול ריצה משוכלל כבר חודש ואין תוצאות בבקשה אשמח לקבל תשובה שתעזור לי תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב אני בן 38

הוספת תגובה

• מה אתה אוכל ?

RAN16
    25/10/2010

כל הכבוד שיש לך את הרצון ..
    אבל 90% מהתהליך של הרזיה זה האכילה ...
    תכתוב פה מה התפריט/ סדר יום של אוכל ואני יוכל לענות לך ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה מיוסלה

יוסלה
    25/10/2010

לצערי אני לא אוכל הרבה. אך מנשנש כל היום את זה אני מחפש כלומר בבוקר אינה מאפה מתוק עם 2 שוקו וכל שעתיים אוכל משהו .גם לעשן היפסקתי ומרגיש אני שחייב להכניס משהו בפה .תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רב אני בן 38 - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    26/10/2010

חסרים הרבה נתונים לגביך יתכן וזה מבנה גופך ובנוסף לכך ספורט לבד לא יפתור את הבעיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו