טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני בת 25 גובה 1.53 ושוקלת 49. בחצי שנה האחרונה אני מתעמלת בחדר כושר, ועושה כל כמה זמן בדיקה של אחוזי שומן. בהתחלה הייתי עם 34% והיום אני עם 32% שומן.
אני יודעת שזה גבוה, וממידע שקראתי באינטרנט ראיתי גם מה ממליצים לעשות על מנת לרדת באחוזים, מבחינת תפריט פעילות גופנית וכו... אני יודעת שאני צריכה לרדת ל25% בערך, אבל אם אני יעשה את זה זה אומר שאני גם ארד במשקל 5 קילו בערך (ראיתי באתר מסוים אייך לחשב את זה)
מה עושים? אני די מרוצה מהמשקל שלי ולא הייתי רוצה לרדת מתחת ל48, אבל יחד עם זאת כמובן שאני לא מרוצה מאחוזי השומן הגבוהים...
תודה רבה מראש...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אחוזי השומן הנכונים שלך הם בין 23% ל-30%. המדידה שאת עושה בחדר כושר מאוד לא מדוייקת, מושפעת מרמת הנוזלים בגוף שמשתנה בקלות ומרמת הזיעה בכפות רגליים וידיים (עם המדידה היא גם דרך הידיים). קודם כל רצוי שתעשי בדיקה אמינה (ברשותי המכשיר המודד אחוזי שומן בידוק של 99%). יתכן שמצבך טוב יותר ממה שאת חושבת.
לגבי המשקל. עלייך לעלות את מסת השריר על ידי פעילות כוח ולאחר מכן לעבוד על הורדת השומן (אם וכאשר באמת גבוה).
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים