יש לי שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יש לי שאלה
    נטלי
    28/11/2007

אני חייבת שתעזרו לי
    זה התחיל ככה רציתי להוריד 5 קילו אז התחלתי בדיאטת רצח של בערך 300 -400 ק'ל ליום
    וראיתי שאני באמת יורדת עשיתי ככה בערך חודש וחצי חודשיים
    אח"כ התחלתי לאכול יום כן יום לא
    ביום שכן אכלתי אכלתיי ממש ממש הרבה יום למחורת הייתי עולה על המשקל ורואה שאני שוקלת קילו שתיים יותר יום אחרי צמה ושוב רואה את אותו משקל שהיה לפני
    ככה עשיתי בערך חודש
    היו ימים שאכלתי הרבה ואז ממש צמה ומורידה אותם
    ואני יודעת שתגידו לי ללכת לטיפול או יעוץ אבל אני לא יעשה את זה
    אז אם תעזרו לי אני ישמח מאודדדד ואם לא אני יצטרך להסתדר לבד
    השאלה שלי יהיא כזאת
    אני באמתת רוצה לחזורר לאכולל נורמליי לא לעבור את ה1200 קל' ליום וככה לאכול מאוזןן לא יום כן יום לא אבלל שניסיתי לאכול ככה 1200 קל' ליום אפילו אחריי היום הראשון שעשיתי את זה
    עליתי על המשקל וראיתי שאני קילו שתיים יותר ממה שהייתי ואז שובב חזרתיי לצוםם
    מה אני יכולה לעשותת בשביל לשמור על המשקל בליי לעלותת אותו ?
    אני שוקלת 50 שאני אוכלת נורמלי יום למחורת אני שוקלת 51-52
    אם אני יתחיל לאכול 1200 קל' ליום ונגיד שאני יעלה את השתי קילו האלו
    לפיי מה שאני יודעת 1200 קל' ליום זה עדיין שמירה ויש כאלה שזאת אפילו הדיאטה שלהם
    אני ירד שוב למשקל של 50 ?ויצליח לשמור עליו?
    ואני מאודד מאודד רוצה אפילו לרדת ל49 ולשמורר על המשקל הזהה אני בת 18 וגובהי הוא 158איך אני עושה את זה ?!
    בבקשהה תעזרוו ליי
    ועודד שאלה אחרונה אם אני רוצה לשמור ולא לאכול יותר מ1200 קל' ליום זה משנה אם אני יאכל מה שאני רוצה ולא כל יום את אותו הדבר ? לא דברים משמינים ...הכוונה לאוכל בריא ומזין
    רק כל יום דברים אחרים .. זה יהרוס לי ?
    תודהה רבהה ה רבהה על העזרהה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יש לי שאלה

הוספת תגובה

• שכחתייי לצייןן דברר נוסףף

נטלי
    28/11/2007

אני לא עושה וגם לא עשיתי כל התקופה הזאת
    וגם לפניה פעילות גופנית
    אני עובדת בחנות בגדים ואני נמצאת כל יום 8 שעות על הרגליים (זה נחשב לפעליות ושורף קלוריות?)שאני חוזרת
    אני עייפה ואין לי כוחות
    אין לי אפשרות לעשות פעילות גופנית ..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לבת ה- 18

ד''ר רוני חרמון
    28/11/2007

קודם כל יש סימנים מסוכנים של אנורקסיה שיכולה להחמיר ולמרות שאינך רוצה טיפול אני חושב שאת חייבת בשביל בריאותך.
    לעיניין הכנסת את עצמך למצב שבו את לא יכולה לאכול נורמלךי כי את משמינה.
    משקלך הנוכחי בסדר ואינך צריכה לרדת יותר.
    בשביל לשמור על משקלך את צריכה לאכול 1000 קלוריות ליום (כל פעם דברים מזינים אחרים ובתנאי שהסכום שלהם לא יעבור 1000 קלוריות ליום)זאת תעשי חודש ובמקביל את חייבת להעלות את מסת השריר שלך באופן מאוד אינטנסי ומתוכנן . בשלב הראשון אולי תעלי קילו שנים אבל תמשיכי ללא פחד. לאחר חודש תעלי ל- 1200 קלוריות ליום ותשארי על אותה קצב פעילות גופנית. לא צריך להגביר את הקצב. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרמון

נטלי
    28/11/2007

השאלה אם זה יעשה כך
    אני ירד את הקילוגרמים שעליתי ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו