שאלה לגבי הקלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי הקלוריות
    אהרון
    04/11/2010

שלום לכולם. אני אהרון בעל BMI 26 בן 19 . אני מרגיש לא נוח עם משקלי ועם המראה שלי ואני רוצה להרזות 7-8 ק"ג באופן הכי מהיר שאפשרי בצורה שלא תגרום נזק ובצורה הכי תקינה אם זה בתזונה שגרתית ואם זה ספורט (ריצות, אימוני כח וכו..). רציתי לשאול מהי הנוסחא להצלחה? כמה לאכול וכמה להתאמן? כמה לשרוף לעומת כמה להכניס? אני יודה לכם מאוד אם תתיחסו לשאלותיי..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לגבי הקלוריות

הוספת תגובה

• משקל?

אהרון רזון
    04/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משקל

אהרון
    04/11/2010

אני שוקל 78 והגובה שלי 175

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין לי נוסחא להצלחה, אלא כמה המלצות

אהרון רזון
    04/11/2010

אני לא מעודד ספירת קלוריות, לכן לא אתייחס לסוגיה.
    להרזיה מהירה יש להמנע לחלוטין מקמח, מוצרי דגנים כלשהם, סוכר (כולל דבש, סילאן וכו"), תפו"א, בטטה, זרעים, בוטנים ואגוזים למיניהם (כולל שקדים), קטניות יבשות ,חמאה,,מרגרינה, טחינה.
    יש לאכול 4-5 פעמים בשבוע דג טרי צלוי או מבושל ללא רוטב, 2-3 פעמים בשבוע עוף טרי צלוי או מבושל ללא עור ושומן ביצה קשה (כמעט) כל יום, גבינה 3%, יוגורט 1.5%.
    ירקות טריים חופשי (גזר בהגבלה), יש להוסיף לסלט כפית או שתיים שמן זית.
    2 פירות ביום כארוחות ביניים.
    שעתיים כל יום פעילות אירובית בעצימות בינונית (דופק 130-140), רצוי לגוון ולפצל (כל פעם שעה).

הערה: עניתי באופן ענייני לשאלתך, על אף שאינני בעד הרזיה מהירה מדי . העיקר ההתמדה והשמירה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ענק אתה

אהרון
    04/11/2010

אתה ענק אהרון תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו