טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכולם. אני אהרון בעל BMI 26 בן 19 . אני מרגיש לא נוח עם משקלי ועם המראה שלי ואני רוצה להרזות 7-8 ק"ג באופן הכי מהיר שאפשרי בצורה שלא תגרום נזק ובצורה הכי תקינה אם זה בתזונה שגרתית ואם זה ספורט (ריצות, אימוני כח וכו..). רציתי לשאול מהי הנוסחא להצלחה? כמה לאכול וכמה להתאמן? כמה לשרוף לעומת כמה להכניס? אני יודה לכם מאוד אם תתיחסו לשאלותיי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני לא מעודד ספירת קלוריות, לכן לא אתייחס לסוגיה. להרזיה מהירה יש להמנע לחלוטין מקמח, מוצרי דגנים כלשהם, סוכר (כולל דבש, סילאן וכו"), תפו"א, בטטה, זרעים, בוטנים ואגוזים למיניהם (כולל שקדים), קטניות יבשות ,חמאה,,מרגרינה, טחינה. יש לאכול 4-5 פעמים בשבוע דג טרי צלוי או מבושל ללא רוטב, 2-3 פעמים בשבוע עוף טרי צלוי או מבושל ללא עור ושומן ביצה קשה (כמעט) כל יום, גבינה 3%, יוגורט 1.5%. ירקות טריים חופשי (גזר בהגבלה), יש להוסיף לסלט כפית או שתיים שמן זית. 2 פירות ביום כארוחות ביניים. שעתיים כל יום פעילות אירובית בעצימות בינונית (דופק 130-140), רצוי לגוון ולפצל (כל פעם שעה).
הערה: עניתי באופן ענייני לשאלתך, על אף שאינני בעד הרזיה מהירה מדי . העיקר ההתמדה והשמירה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד