טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
זה ממש מתחיל להפחיד אותי ההשמנה הזאת אני עושה בין 2-3 אימונים בשבוע הכוללים ריצה לא פחות מי 30 דקות ושכיבות סמיכה, שכיבות בטן, היתנגדות וכאלה...במשך כ 4 חודשים הצלחתי לשמור על משקל קין של כ 63 קילו, פתהום אני רואה עלייה במשקל כול שבועיים נוסף קילו אני אוכל מאוד בריא, ללא ג'אנק פוד וכול 4-5 שעות הינה תפריט לדוגמא:
הירידה היתה גדולה מדי עבור הנתונים הגנטיים שלך, הגוף לא "אהב" את המשקל הנמוך ועכשיו מתקן את עצמו. אף אחד לא יכול לשמור על משקל נמוך ממה שמתאים לגוף ללא גרימת נזק גופני ונפשי, ולא פעם התהליך מסתיים בהשמנה מעבר לנקודת ההתחלה. לרזות בחזרה ל 62 יהיה קשה מאוד וגם לא מומלץ. עליך להמשיך בפעילות הגופנית, ואם יש אפשרות, להרחיב את החלק האירובי, וכמובן להתמיד בתזונה הנכונה. בדרך הזאת המשקל יתייצב ברמה סבירה וייתכן שלא תגיע ל 70 ק"ג
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מבחינת תזונה אני תמיד מתמיד ושומר על הרגלים בריאים אוכל דברים ביראים ורק חיטה מלאה ופעילות גופנית אני גם עושה המון אבל השאלה היא איך אני יכול להבטיח את זה שאני לא יעלה על 70 קילו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
ב-18 שנות עבודתי ביד שרה, שימשתי בתפקידי ניהול מגוונים. מזה כ-6 שנים אני מנהלת השאלה אזורית בגוש דן וירושלים ואחראית על יותר מ-200,000 השאלות פריטי ציוד רפואי בשנה. בתפקידי אני מתעסקת רבות באיכות וסוג... קרא עוד