צמחונות ודיאטה בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמחונות ודיאטה בהריון
    יעלי
    04/11/2010

שלום,
    אני בת 32 גובהי 161 ס"מ שוקלת 73 קילו. לפני כחודש התחלתי לשנות את אורח חיי ולהקפיד על תזונה נכונה בליווי דיאטנית. אני צמחונית (לא אוכלת בשר ודגים).
    התפריט שלי:

א. בוקר- 3 פריכיות עם 2 כפות גבינה וסלט

5 ארוחות ביניים ביום שכוללות פרי/ 8 שקדים/יוגורט 1.5% או 2 0%/ כוס אדממה/ 20 גר' חלווה/חטיף שומשום/בוטנים ללא סוכר ועוד

א.צהריים- טבעול 5%+ 200 גר' פחממה+ירקות או 200 גר' פחממה+200גר' קטניות.

א. ערב- ביצה קשה+ לחם קל עם חומוס+ירקות

אודה לכם אם תוכלו לענות על שאלותיי:

1. אני בתהליך של טיפולי פוריות. במידה ואכנס להריון,האם אוכל להמשיך בתפריט ההרזיה הזה?

2. ומה באשר לצמחונות בהריון?

2. אני נוטלת מולטיויטמין להריון, ברזל וB12. האם עלי לקחת תוספי מזון נוספים בשל הצמחונות?

תודה רבה,
    יעלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמחונות ודיאטה בהריון

הוספת תגובה

• צמחונות ודיאטה בהריון - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    06/11/2010

אם את בליווי דיאטנית סביר להניח שהכול בסדר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק בהנחה שהדיאטנית מספיק מקצועית

אהרון רזון
    06/11/2010

בכל מקצוע יש טובים יותר ,טובים פחות וגם כאלה שגורמים נזק יותר מתועלת. יש לקוות שהדיאטנית שלך שייכת לסוג הראשון. הצמחונות לא מיטיבה עם ההריון אלא אם יודעים טוב מאוד מה, כמה ואיך לאכול. את פנית לפורום, ואנ י מניח גם לפורומים נוספים, בגלל שאינך בוטחת מספיק בדיאטנית. במקרה כזה מומלץ לקבל חו"ד נוספת בהתייצות אישית חד פעמית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו