טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אילו מאכלים ידועים כ"סותמי תאבון" וטובים במלחמה נגד החשק בסוכר? אני כל הזמן מוצאת את עצמי חושקת נורא בסוכר ופחמימות, האנרגיה שלי ירודה, אין לי מצב רוח ואני נורא עצבנית...ואז אני נשברת, אוכלת מלא מאכלים עתירי סוכר ושומן ונרגעת. וזה פשוט מעגל שאינו נגמר. אני רק משמינה ומשמינה. יש לי המון כוח רצון (כבר ירדתי המון בדיאטה שעשיתי) ורצון בכלל להפסיק ולהתחיל תזונה נורמלית וטובה, אבל חסרת כוחות לגמרי מול הסוכר! כבר ניסיתי לבצע גמילה (3-5 ימים), עברתי את החמישה ימים ושוב, פשוט נשברתי. בפחות מחצי שנה עליתי 20 קילו! זה פשוט בלתי נתפס!
יש אולי תרופות שיכולות לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
סוכר ומתוקים הם כמו סמים בכדי להצליח להלחם בהם כמו בסמים חייבים להמנע באופן מוחלט מלגעת בהם אומנם בתחילה זה קשה מאוד אבל עם הזמן זה הופך יותר קל תמיד רוצים לחזור ולטעום מתוק גם אחרי גמילה ארוכה אבל אסור מעידה קטנה ושוב מתמכרים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים