טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לך. אני בת 50 בן זוגי בשנות ה-60 יש לי בעיה עם התזונה בן זוגי רגיל לאכול ארוחה גדולה בערב ובצהריים לשתות קפה עם עוגיות או עוגה ובלילה לפצח גרעינים או חטיף מתוק לעומת זאת אני רגילה לאכול ארוחת בוקר ארוחת צהריים וארוחת ערב ובין הארוחות פרי או פריגורט שאלתי איך אני יכולה להתמודד עם האורח חיים הזה אני מרגישה שאני כל הזמן מחפשת מה לאכול כי אני רעבה אז אני אוכלת קרקרים מחיטה מלאה או פירות אופרוסה עם ממרח מתוק. אין אצל בן זוגי מוצרי חלב המקרר חלש ולכן אנו אוכלים בעיקר טחינה משומשום מלא עם מים תפוח אדמה לעתים טונה עם בצל וקבנוס אלה מצרכים שניתן ללא קרור חזק או בכלל ללא קרור האם תוכלי לייעץ לי איך לסדר את סדר יומי כשאני איתו אני נרדמת מאוחר אפילו 3 ,4 לפנות בוקר איך אשמור על אורח חיים בריא ולא אעלה במשקל?
בתודה מראש שרי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שרי אתם אוכלים את כל הדברים שמשמינים יש להבדיל בין אוכל לצורך שמירה על המשקל ואוכל לצרכי ירידה במשקל בכל מצב האוכל חייב להיות מאוזן הן מבחינה קלורית והן מבחינת ההרכב. נראה לי שההבנה שלך בעיניין אינה מספקת ולכן יש מקום לקבל יעוץ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד