טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום לכם. אני בן 25 גובה 1.72 משקל 68מתאמן בחדר כושר, 4 פעמים בשבוע אימון כוח(AB)+אירובי בסוף אימון ופעמיים בשבוע אירובי בלבד בעצימות גבוהה(דופק מטרה 161). המטרה שלי כרגע היא חיטוב תוך כדי איבוד מינימלי של מסת שריר. אחרי כל ההקדמה שאני מאמין שבלעדיה לא רציני לתת חוות דעת אז זה מה שאני אוכל ביומיום:
בוקר: דייסה מ4 כפות שיבולת שועל(שלמה או איך שלא קוראים לה אני קונה מחנות תבלינים לא האלה מהשקיות בסופר)+כף צימוקים וכף חמוציות מיובשות ללא סוכר+שליש כוס חלב.
לאחר 3 שעות בערך: גזר/יוגורט 0%/פרי
לאחר 3 שעות נוספות: סלט(מלפפון, עגבנייה, חצי גזר, תירס,בצל וחסה)
צהריים: פה אין משהו קבוע בד"כ איזשהי ארוחה ביתית( תפוח אדמה/פירה/אורז/קוסקוס/פתיתים עם מנת בשר לא קבועה, פה אני לא מקפיד כל כך) אחרי הארוחה חתיכת עוגה או פשטידה עם הקפה.
ערב: יוגורט 0% או גלידה דיאטטית או משהו בסגנון
אני יודע שזה הרבה מידע ולא בטוח שלמישהו יהיה כוח לקרוא אבל בכל זאת חשוב לי לנסות, רציתי לשמוע הערות לטובה או לרעה וגם אם לפי המידע מישהו יוכל לתת חוות דעת פלוס מינוס כמה קלוריות זה יוצא ביום אני אשמח. המון תודה לעונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
כמות הקלוריות אינו חשוב אם אתה שומר על משקל יציב כלומר לצורך צורת החיים המתוארת זה בסדר אם תשנה פעילות גופנית תצטרך גם לשנות כמות קלורית בקשר לתוכן חסר לי מאוד פרי וסיבים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד