מבקש חוות דעת לגביי תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבקש חוות דעת לגביי תפריט
    משועמם
    07/11/2010

שלום לכם.
    אני בן 25 גובה 1.72 משקל 68מתאמן בחדר כושר, 4 פעמים בשבוע אימון כוח(AB)+אירובי בסוף אימון ופעמיים בשבוע אירובי בלבד בעצימות גבוהה(דופק מטרה 161). המטרה שלי כרגע היא חיטוב תוך כדי איבוד מינימלי של מסת שריר. אחרי כל ההקדמה שאני מאמין שבלעדיה לא רציני לתת חוות דעת אז זה מה שאני אוכל ביומיום:

בוקר: דייסה מ4 כפות שיבולת שועל(שלמה או איך שלא קוראים לה אני קונה מחנות תבלינים לא האלה מהשקיות בסופר)+כף צימוקים וכף חמוציות מיובשות ללא סוכר+שליש כוס חלב.

לאחר 3 שעות בערך: גזר/יוגורט 0%/פרי

לאחר 3 שעות נוספות: סלט(מלפפון, עגבנייה, חצי גזר, תירס,בצל וחסה)

צהריים: פה אין משהו קבוע בד"כ איזשהי ארוחה ביתית( תפוח אדמה/פירה/אורז/קוסקוס/פתיתים עם מנת בשר לא קבועה, פה אני לא מקפיד כל כך) אחרי הארוחה חתיכת עוגה או פשטידה עם הקפה.

ערב: יוגורט 0% או גלידה דיאטטית או משהו בסגנון

אני יודע שזה הרבה מידע ולא בטוח שלמישהו יהיה כוח לקרוא אבל בכל זאת חשוב לי לנסות, רציתי לשמוע הערות לטובה או לרעה וגם אם לפי המידע מישהו יוכל לתת חוות דעת פלוס מינוס כמה קלוריות זה יוצא ביום אני אשמח. המון תודה לעונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקש חוות דעת לגביי תפריט

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

משועמם
    07/11/2010

15.2 אחוזי שומן לפי הבדיקה של המכשיר בחדר כושר וגם זמני האירובי לאחר אימון כוח חצי שעה וביום בלי אימון כוח 50 דקות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בבקשה הגיבו, חשוב לי לקבל חוות דעת

משועמם
    09/11/2010

מגורם מקצועי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבקש חוות דעת לגביי תפריט - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    09/11/2010

כמות הקלוריות אינו חשוב אם אתה שומר על משקל יציב כלומר לצורך צורת החיים המתוארת זה בסדר אם תשנה פעילות גופנית תצטרך גם לשנות כמות קלורית בקשר לתוכן חסר לי מאוד פרי וסיבים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגביי קלוריות

משועמם
    09/11/2010

למיטב הבנתי, כמותהקלוריות חשובה מכיוון שאני מתאמן על מנת לחטב ולכן צריך לשמור על מאזן קלוריות שלילי לא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו