היי :)

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי :)
    אני
    29/11/2007

שלום אני ליאור. אני בת 16 בגובה 165 ס"מ ובמשקל של 75 לפחות....
    עד לא מזמן שקלתי 69 בערך.. אך מאז שהתחילה השביתה השתבשו לי כל זמני הארוחות וחזרתי לאכול המווון [הייתי בדיאטה כבר קודם, עד אז המשקל הגבוה ביותר שהגעתי אליו היה 73] רציתי אולי המלצה לתפריט נוח ובריא שיעזור לי לחזור להרגלי תזונה נכונים ויפסיק את העלייה שלי כלפי מעלה. כמו כן הייתי שמחה אם היו ממליצים לי פה על פעילות גופנית או משהו כזה... יום טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי :)

הוספת תגובה

• שאלות

אהרון
    29/11/2007

הדיאטה שעשית הותאמה לך על ידי איש מקצוע או על דעת עצמך.?
    כמה זמן היית בדיאטה וכמה רזית?
    האם חזרת להרגלים מלפני הדיאטה?
    בזמן הדיאטה עשית פעילות גופנית? איזו וכמה? עכשיו את עושה.?
    כתבי את התפריט היומי שלך מפורט לפי ארוחות ואציע לך שיפורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות

דנה
    30/11/2007

התחלתי את הדיאטה עם דיאטנית. הגעתי למשקל 69 מ73 תוך חודש, ואז נשארתי במצב הזה בערך 3 או 4 חודשים. בזמן הדיאטה הייתי עושה הליכות, וגם קצת על אופני כושר... עכשיו כבר הפסקתי עם הפעילות הגופנית. השמנתי את כל הקילוגרמים האלה בערך בחודש.... וכמו שאתה מבין אין לי שום תפריט מסודר נכון לעכשיו. אם תוכל להמליץ לי על אחד כזה זה יעזור מאוד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאור

אהרון
    30/11/2007

את רזית 4 ק"ג לחודש הראשון, השג יפה. לכן אני מניח שהדיאטה שקיבלת מהדיאטנית טובה.
    ההרזיה פסקה כעבור חודש בגלל שסטית ממנה אולי בלי להתכוון. אני מציע לך לחזור לאותה הדיאטה וגם נותן לך דוגמה של דיאטה 1400-1500 קלוריות. בשלב הזה את לא צריכה פחות מזה בגלל שזה יפגע במטבוליזם שלך ויקשה על ההתקדמות והשמירה. אחרי שתרדי מתחת ל70 ק"ג אפשר יהיה להוריד במקצת את הערך הקלוקי אבל בהדרגה ובאף מקרה לא פחות מ1200

בוקר
    ----
    1 אשכולת
    1 פרוסת לחם מלא קל מרוחה בגבינה\קוטג' 3% ועליה חצי פלפל אדום

ביניים
    ------
    1 תפוח\אגס\ אפרסמון או 1 לבן 1.5%

צהריים
    -------
    200 גרם עוף בלי עור\בקר רזה\דג צלוי אומבושל בלי רוטב
    50 גרם אורז מלא\פסטה מלאה
    סלט ירקות גדול (מנה ראשונה) ללא רוטב אבל עם לימון ומעט אבוקדו.
    ירקות מבושלים
    הערה: הכמויות לפני בישול
    ביניים
    ------
    1. בננה או פרוסת לחם קל מרוחה בשכבה דקה של ריבה ללא סוכר

ערב
    ----
    סלט כמו בצהריים
    מרק ירקות
    חביתה מ1 ביצה + 1 חלבון ביצה על טפלון בלי שמן\ קופסת טונה במיים\חצי קופסת קוטג' 3%
    דייסה חמה מ3כפות שיבולת שועל עם חלב 1% ממותקת בסוכרזית .

פעילות גופנית
    ----------------
    כל יום לפחות שעה הליכה נמרצת\אופני כושר\שחיה או כל פעילות אירובית אחרת שמעלה את הדופק
    ל120, .
    3 פעמים בשבוע אימונים לחיזוק ושימור מסת השרירים.

בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו