טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני מאוד אוהבת את הסלט של ארומה שעשוי מירקות +חתיכות עוף +בוטנים,אני קונה את הסלט הקטן,השאלה שלי כמה משמין הסלט הזה?והאם זה בסדר עם אוכלים סלט כזה פעם בשבוע?ובקשר לבוטנים כמה אפשר לאכול?המון תודה וסוף שבוע מקסים!!!!!!!!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אפשר לאכול פעם בשבוע. רק צריך לדעת שהסלט הזה מכיל הרבה שמן. גם הבוטנים לא מועילים (בלשון המעטה) להרזיה. סלט עם עוף (כמובן בלי עור ושומן), הוא מתכון מזין ומומלץ לדיאטה, אבל למה שלא תכיני לבד (או אמא) בבית מירקות טריים, לימון וחתיכות עוף מבושל או צלוי (לא מטוגן). נסי מדי פעם טונה או דג אחר שאת אוהבת במקום עוף. גם ביצה קשה חתוכה עם קוביות גבינה מלוחה 5%.ושפע ירקות יכולה להיות מנה עיקרית בארוחה עיקרית. בתיאבון!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים