סלט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלט
    סיגל
    29/11/2007

אני מאוד אוהבת את הסלט של ארומה שעשוי מירקות +חתיכות עוף +בוטנים,אני קונה את הסלט הקטן,השאלה שלי כמה משמין הסלט הזה?והאם זה בסדר עם אוכלים סלט כזה פעם בשבוע?ובקשר לבוטנים כמה אפשר לאכול?המון תודה וסוף שבוע מקסים!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סלט

הוספת תגובה

• אם את כל כך אוהבת אותו

אהרון
    29/11/2007

אפשר לאכול פעם בשבוע. רק צריך לדעת שהסלט הזה מכיל הרבה שמן. גם הבוטנים לא מועילים (בלשון המעטה) להרזיה. סלט עם עוף (כמובן בלי עור ושומן), הוא מתכון מזין ומומלץ לדיאטה, אבל למה שלא תכיני לבד (או אמא) בבית מירקות טריים, לימון וחתיכות עוף מבושל או צלוי (לא מטוגן).
    נסי מדי פעם טונה או דג אחר שאת אוהבת במקום עוף. גם ביצה קשה חתוכה עם קוביות גבינה מלוחה 5%.ושפע ירקות יכולה להיות מנה עיקרית בארוחה עיקרית.
    בתיאבון!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סלט ארומה זה בסדר בוטנים זה מכה

ד''ר רוני חרמון
    29/11/2007

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו