שיבולת שועל וסויה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיבולת שועל וסויה
    מור :)
    29/11/2007

חצי כוס(כוס אחת פעמית כי היא יותר קטנה) חלב סויה
    מוסיפה לזה 3-4 כפיות של פתיתי שיבולת שועל להכנה מהירה
    וקצת ברנפלקס
    (לא מחממת בכלל)

האם זה שילוב טוב?
    אני שומרת על תזונה.. ורציתי לדעת איך אני יכולה לשלב את זה גם בארוחות בלי להגזים =)

לי זה ממש טעים.. זה הממתק שלי ליום יחד עם פירות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיבולת שועל וסויה

הוספת תגובה

• זה בסדר.

אהרון
    29/11/2007

למה את מאדיפה סויה על חלב רגיל? יש לך מיגבלות?
    שיבולת שועל הינו מזון מאוד מזין, את יכולה להרשות לעצמך קצת יותר אפילו על חשבון הברנפלקס (אלא אם את אוהבת מאוד את האחרון).
    נסי פעם להרתיח, אבל בלי ברנפלקס. הוא יתנפח ואני מניח שתהני מן הדייסה הזאת שגם תשביע יותר. גם עם תוספת סוכרזית זה טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

מור :)
    29/11/2007

אני צורכת פחות בחלב בגלל האיכות שלו שמפסטרים אותו מעל פעם אחת.. (עד לפני כמה חודשים הייתי שותה די הרבה חלב כזה)
    קווקאר עם חלב רגיל מחומם והכל- טעים מאד
    אבל חלב סויה גם..

שמעתי שיש שיבולת שועל שהיא לא פתיתים להכנה מהירה אלא בצורה הגסה שלה
    שבטח היא הרבה יותר בריאה.. הבעיה שאמרו לי שיש בזה חשש לתולעים ..

תודה :]

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיבולת שועל

אהרון
    29/11/2007

אין בעיות עם פיסטור החלב אבל אם את מעדיפה סויה על בסיס יומי והיא לא גורמת לך אלרגיה או תופעות אחרות (כמו לאנשים מסוימים) אז בתיאבון!
    שיבולת שועל טבעית תמיד עדיפה על מוצר מתועש. גם המחיר רבע או פחות. אני משתמש הרבה במוצר הטבעי ולא נתקלתי בתולעים. קונים אותו בסקיות סגורות של 1 ק"ג (7-8 שח).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מור

ד''ר רוני חרמון
    29/11/2007

את צריכה לאכול פחות מסכום הקלוריות שתקבלי ממשקלך כפול 24 כפול 0.9 כמו כן תלכי ברגל 5 ק"מ בשעה אחת שלוש פעמים בשבוע בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו