שובר את הראש בניסיון למצוא תשובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שובר את הראש בניסיון למצוא תשובה
    מאיה
    11/11/2010

שלום ישלי שאלה וקשה לי למצוא את התשובה אני צריך את עזרתכם.
    אני בן 14 שוקל 56.5 לפי משקל של דיאטנית ו55 לפי המשקל של אחות בית ספר
    הדיאטנית נתנה לי תפריט ל 2,300 קלוריות בערך כדי להעלות אותי במשקל .
    הצלחתי להעלות כחצי קילוגרם בשבוע..
    רציתי לשאול אם עכשיו אני אוכל 2,300 קלוריות הירידה תהיה קטנה יותר מחצי ק"ג בשבוע.
    (יש לציין שאני בהתחלת השיקום של אנורקסיה כביכול ורציתי לשאול, במידה והעלתי את קצב המטבוליזם שלי .. אכילה של אותו תפריט תעלה אותי את אותו המשקל .? אני יודע שיש דבר כזה שקצב המטבוליזם עולה בפתאומיות אבל איכשהו זה מתאזן אחרי זה לא ? אז כמה אני צריך לאכול כדי להמשיך לעלות כחצי ק"ג בשבוע ? תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התפריט נע בין 2,300 ל-2,400

מאיה
    11/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שובר את הראש בניסיון למצוא תשובה - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    12/11/2010

אתה נמצא בדרך הנכונה יציאה מאנורקסיה לקחת זמן ומחייבת יעוץ מקצועי אתה חייב להשאר במעקב צמוד של הדיאטנית ולעשות מה שהיא אומרת לך כעיקרון לשאלתך אתה צריך לשמור על מאזן קלורי יומי חיובי ומידי פעם להוסיף עוד כמה קלוריות למאזן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל

מאיה
    12/11/2010

כן אבל השאלה היא .. אם עליתי כחצי קילוגרם.. צריך להגדיל את התפריט או להשאיר אתו איך שהוא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפי מה שאני יודעת ..

עדן
    13/11/2010

עלייה טובה בשבוע זו עלייה של חצי קילו / 700 גרם.
    מה שאומר שאתה עולה כמו שצריך וכרגע אין צורך להגדיל את התפריט.
    במידה ובהמשך תראה שאתה לא עולה עלייה מספקת תחשוב עם הדיאטנית האם כדאי לעלות את התפריט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו