טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום ישלי שאלה וקשה לי למצוא את התשובה אני צריך את עזרתכם. אני בן 14 שוקל 56.5 לפי משקל של דיאטנית ו55 לפי המשקל של אחות בית ספר הדיאטנית נתנה לי תפריט ל 2,300 קלוריות בערך כדי להעלות אותי במשקל . הצלחתי להעלות כחצי קילוגרם בשבוע.. רציתי לשאול אם עכשיו אני אוכל 2,300 קלוריות הירידה תהיה קטנה יותר מחצי ק"ג בשבוע. (יש לציין שאני בהתחלת השיקום של אנורקסיה כביכול ורציתי לשאול, במידה והעלתי את קצב המטבוליזם שלי .. אכילה של אותו תפריט תעלה אותי את אותו המשקל .? אני יודע שיש דבר כזה שקצב המטבוליזם עולה בפתאומיות אבל איכשהו זה מתאזן אחרי זה לא ? אז כמה אני צריך לאכול כדי להמשיך לעלות כחצי ק"ג בשבוע ? תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אתה נמצא בדרך הנכונה יציאה מאנורקסיה לקחת זמן ומחייבת יעוץ מקצועי אתה חייב להשאר במעקב צמוד של הדיאטנית ולעשות מה שהיא אומרת לך כעיקרון לשאלתך אתה צריך לשמור על מאזן קלורי יומי חיובי ומידי פעם להוסיף עוד כמה קלוריות למאזן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
עלייה טובה בשבוע זו עלייה של חצי קילו / 700 גרם. מה שאומר שאתה עולה כמו שצריך וכרגע אין צורך להגדיל את התפריט. במידה ובהמשך תראה שאתה לא עולה עלייה מספקת תחשוב עם הדיאטנית האם כדאי לעלות את התפריט.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד