עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה
    אני
    14/11/2010

בת 28, גובה 1.68, משקל 56

רקע:
    עד לפני שנתיים שקלתי 66. הייתי אוכלת כמויות עצומות...הגוף שלי פשוט היה מכיל הכל ורק אחרי שהייתי אוכלת המון הייתי מרגישה תחושת שובע כלשהי. בקיצור לא היה לי גבולות.

לפני כשנתיים עשיתי דיאטה. אכלתי כ1500 קלוריות במשך 3 חודשים בשילוב עם פעילות אירובית ורזיתי 12 קילו.

אחרי השלושה חודשים עברתי לשמירת משקל בה אכלתי אוכל בריא (כמעט לא אכלתי שטויות), 4 פעמים בשבוע אירובי ובסביבות 2000 קלוריות ליום. שמרתי על המשקל החדש כמעט שנתיים.

לא האמנתי שזה יקרה אבל לפני כ3 חודשים התחלתי להיתקף בבולומסים מטורפים. כאילו הגוף שלי צועק שהוא רעב. יש ימים שפשוט לא יכולתי להתרכז בעבודה מרוב רעב....אז היו ימים שהייתי אוכלת 3000 קלוריות ובימים אחרים 1500 כדי לאזן....

בשלב מסויים גם בזה לא עמדתי ופשוט הפסקתי להשלים קלוריות...העליתי 2 קילו (אכלתי איזה אקסטרה 17000 קלוריות בכמה חודשים)

אני כבר לא יודעת מה לעשות. העליתי את כמות הקלוריות ליום ל2350 (וגם אני מרשה לעצמי דברים טעימים) והתחלתי להתאמן כל יום בחדר כושר.

לא אכפת לי לשקול 56 אבל יש לי רעב תמידי וזה כל כך קשה. מה גם שהמגמה של התחלת חזרה איטית למשקל הקודם מפחידה אותי. היה לי נטיה להשמנה בירכיים שתיסכלה אותי כל החיים ובעזרת הדיאטה נפתרתי ממנה. וזה גרם לי תחושה מדהימה. עכשיו המקום הראשון שהשמנתי זה הירכיים וזה מלחיץ....

שאלותי:
    1.איך אפשר לשבוע ובכלל לרדת מהאובססיה לאכול והפחד להשמין
    2. האם כמות של 2350 קלוריות יומיות וספורט כל יום תגרום לי להשמין

סליחה שיצא ארוך....לא קל לי :(
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה

הוספת תגובה

• שכחתי לציין

אני
    14/11/2010

שהפחד שלי הוא לא השמנה אלא חזרה למצב של חוסר פרופורציה בגוף שהיה לי. הייתי פער של 3 מידות בין החולצה למכנס והדיאטה צימצמה את הפער לחצי מידה!!!

לא יודעת אם זה קשור אבל המחזור שלי מאחר בחודש(לא קרה מעולם ואינני בהריון...)

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    14/11/2010

נראה לי שאת אוכלת יותר מידי לדעתי את צריכה לאכול אוכל עם הרבה נפח ומעט קלוריות ואז הכמויות יכולות להיות יותר גדולות כמו כן כשאת רעבה קודם כל תשתי כי יתכן והתחושה היא של צמאון אם עדין את רעבה רק אז תאכלי יש מצב שכך תצליכי לדלג על כמה התקפים. רצוי בכלל לשתות 15-20 כוסות מים ליום ובנוסף לכל את חייבת לצמצם משמעותית את נפח הקיבה ע"י אכילה כל 2-3 שעות כמויות קטנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זאת הבעיה

אני
    14/11/2010

מהדיאטה הרגלתי את עצמי לאכול קצת כל שעתיים וזה כבר לא עובד לא. יוצא שעכשיו הגוף שלי חייב אוכל כל שעתיים(כי ככה הרגלתי אותו מאד הדיאטה) אבל הכמויות גדלו כי אני תמיד נשארת רעבה מהארוחה הקודמת-זה כאילו לאכול בהמשכים...

אגב, רוב התזונה שלי היא ממאכלים דלי קלוריות ומזינים יחסית (צלחות סלט ענקיות מאכלים דלי שומן לחם רק מחיטה מלאה וכו)

באמת יש מצב כזה שקיבה יכולה לקטון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו