עזרה בבקשה בבקשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה בבקשה
    הילה
    17/11/2010

שלום רב אני בת 27 שוקלת 70 גובה 167 ילדתי לפני כשנה וחודשיים בניתוח קיסרי עליתי בהריון 15-16 קילו כשלפני כן היית לאחר דיאטה עצמאית כוללת אימונים גופניים וירדתי 19 קילו בכוחות עצמי. לאחר הלידה הנקתי במשך חצי שנה ו לא קיבלתי מחזור כ- 7 חודשיים בטווח של שנה מיום הלידה קיבלתי 3 פעמים מחזור ובחודשיים האחרונים עוד פעם אחת כחודש לאחר הלידה כבר חזרתי לאימונים - 4 שעות שבועיות אירובי מדרגה,עיצוב ופילאטיס (אני מתאמנת כ-4 שנים) וחזרתי לשגרת שמירה באוכל, אכילת מוצרים באחוזי שומן נמוכים ללא מטוגנים ללא שתיה מתוקה וכדומה כמו בכל מהלך חיי, חשוב לציין כי לא עשיתי דיאטה מבוקרת ומאוזנת מעולם כי לא בכך אני דוגלת, בעיניי אורח חיים נכון הוא הדרך להצלחה.
    מאז הלידה ירדתי סך הכול 5 קילו שגם הם בעיני קשורים לשאריות ההריון בלבד-מים שליה וכו' הכול נראה אצלי תקוע ולא זז ברצוני לדעת אם יש קשר לחוסר המחזור המעקב ירידה? דבר שקרה לי בעבר, ואיך אני יכולה לעשות את בדיקת הדם המוכיחה לי איזה מאכלים גורמים לי להשמנה ישירה וכדאי לי להימנע מהם, שמעתי שקיימת בדיקה כזו רק איפה עושים ממי מבקשים וכמה זה עולה,
    אשמח אם תתיחסו בהקדם לשאלותיי, אני בחורה בעלת מודעות עצמית גדולה מאוד משדלת ומנסה כבר שנה וחודשיים כאמור אם לא לחזור למשקלי דאז 59 קילו לערך אז לפחות לרדת משמעותית, אני כבר נורא מיואשת ונאחזת בידיעה שלפחות אני לא עולה במקשל אך לא מצליחה להבין מדוע איני יורדת כלל
    בברכה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה בבקשה

הוספת תגובה

• קושי בהרזיה

אהרון רזון
    18/11/2010

1. אין בהכרח קשר בין מחזור לא סדיר להשמנה אבל שתי התופעות יכולות להגרם על ידי הפרעות הורמונליות. שווה בירור.
    2. אין בדיקת דם או אחרת המוכיחה השפעה ספציפית של מאכלים מסויימים על השמנה. מה שמשפיע הוא הערך הקלורי של כלל התזונה מול ההוצאה הקלורית. מדובר
    פה על גימיק כמו זה שקושר בין סוג הדם לתזונה מומלצת. לכל אחד יש זכות להתפרנס....
    3. על אף שלפי דבריך את אוכלת בריא, נראה שאת אוכלת יותר ממה שאת שורפת.
    גם אוכל בריא משמין.
    4. כדאי שאיש מקצוע יבדוק את התפריט הנוכחי שלך ויתאים אותו לנתונים, מצב בריאותי ומטרה.
    5. מומלצת פעילות אירובית יום יומית במשך שעה. בנוסף למדרגה, גווני בהליכה נמרצת
    עם קטעי ריצה, ואם מתאפשר לך, שחיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו