טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
התארחתי אצל דודים שישי שבת , ואצלם בבית אין מודעות לאוכל בריא כי כולם שם רזים ולא יכולתי שלא לאכול, אז אכלתי דיי הרבה .. ועוגיות וזה ולפני החישוב של אתמול והיום הגעתי ל 1500 קלוריות כל יום אני מרגישה פרהה עכשיו אני לא יודעת מה לעשות, בדיאטה שלי אני אוכלת 1000 1200 קלוריה אחת לא יותר יום שני הזה אני בדיוק חודש בדיאטה, ואני בקושי מרגישה שירדתי במיוחד היום אני מרגישה חרא ! היומיים האלה דפקו לי תדיאטה ? זה 1000 קלוריות יותר ביומיים ומה בנוגע לזה שבקושי ירדתי בחודש ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מן ההודעות שלך אפשר להבין שאת לא מצטיינת בתחום הזה. לא שיש לך עודף גדול, אם בכלל, אבל אם החלטת לרזות את צריכה להיות עקבית. כפי שכבר כתבתי לך, אין אדם שלא מועד, אבל עם הרבה מעידות הלכה הדיאטה. הבעיה שלך היא שאינך יכולה לבצע שום פעילות גופנית, כפי כבר כתבת, אחרת הייתי ממליץ לך לשרוף את התוספת ב2-3 שעות של פעילות אירובית אפקטיבית. אפשר להתארח וגם לשמור פחות או יותר. מי שעושה דיאטה לא חייב להמנע מאכילה בצוותא אבל צריך לבחור רק את המזון הנכון, לוותר על תוספות עשירות ובמקום עוגות לבקש פרי. אני מציע לך לאכול מחר רק 800 קל אבל זה הרע במיעוטו. אני לא מכיר את התפריט היומי שלך, אבל באופן חד פעמי הורידי את הפחמימות(עמילנים) והפירות. אכלי הרבה ירקות. אפשר יום נוסף אבל לא מעבר לזה . את הורדת רק 1.5 ק"ג ב4 שבועות קודם כל בגלל שאין לך עודף גדול, 169\62 זה בסדר. אני מכיר המון בחורות שברצון היו מתחלפות איתך. סיבה נוספת של הירידה המתונה היא העדר פעילות גופנית. גם המעידות והבסקוויטים פתיבר לא תורמים להרזיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קודם כל המשפחה שארחה אותך אוכלת אוכל מאוד בריא עובדה כולם רזים שם. את לא יורדת משלוש סיבות. 1, לא עושה נכון את הדיאטה ולא לאורך מספיק זמן 2. את צריכה לשתות 20 כוסות מים ביום. 3. את צריכה לעשות פעילות גופנית אינטנסיבית ומבוקרת
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד