דיאטת אורז

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטת אורז
    דניאלה
    19/11/2010

שלום וברכה,
    אני בת 28, שוקלת 65 ק"ג ורוצה להוריד בין חמש לשבע ק"ג. בחיי עשיתי רק שתי דיאטות (מבוקרות)- בגיל 16 ובגיל 21, מאז שמרתי על המשקל ולא היו עליות דרסטיות, בשנתיים העליתי במשקל בערך חמש ק"ג והייתי רוצה לחזור למשקלי הקודם...
    אני בריאה בדרך כלל, אבל בשנה האחרונה חשה עייפות כללית וחולשה. בדיקות הדם שעשיתי יצאו תקינות. קראתי מעט על דיאטת האורז ונראה.שהיא מתאימה לי מאוד- חוץ מיזה שאני אוהבת אורז, פירות וירקות אני רוצה לעשות גם דיאטה לניקוי רעלים.
    איפה אוכל למצוא חומר מקיף על הדיאטה כולל תפריטים מסודרים?
    אשמח לעזרתכם

תודה ושבת שלום, דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטת אורז

הוספת תגובה

• דיאטת אורז - דיאטה בעיתית

אהרון רזון
    19/11/2010

ציטוט מאחת הביקורות:

דיאטת אורז היא טובה (?) כאשר מבצע הדיאטה נמצא במסגרת קפדנית שלא מאפשרת לו לאכול דברים נוספים ומבקרת את מצבו הרפואי.
    בעולם האמיתי (בבית) זו דיאטה קשה לביצוע ותפריט הדיאטה דל הקלוריות מצריך השגחה רפואית.
    קשה להתמיד במסגרת כה קפדנית מאחר ובאופן טבעי לאחר זמן מה של ביצוע דיאטת האורז, הנפש רוצה "לשבור את הכלים" ולעבור על חוקי הדיאטה.
    מעולם לא נראו מחקרים שמאששים את טענת תומכי הדיאטה, כי ניתן לרדת 10-15 ק"ג בחודש אחד.
    תפריט דל חלבונים כפי שיש בדיאטת אורז עשוי לגרום להדלדלות מסת השריר, מה שעלול לגרום להאטה בחילוף החומרים ולעליה במשקל מהירה לאחר הפסקת הדיאטה.
    דיאטת האורז מכילה כמות מועטה של סידן וויטמין D.
    דיאטת מחמירות כמו דיאטת אורז הן דיאטות שעובדות לזמן קצר ולא מהוות פתרון לאורח חיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו