איך להתחיל?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתחיל?
    רבקי
    22/11/2010

הי אני שוקלת 62 גובה 1.64 אני מעוניינת לרדת במשקל ולחזור להיראות כמו לפני 4 שנים אני בת 22 אני רוצה להתחיל עם כושר ותזונה נכונה מה עליי לעשות וכמה עליי להוריד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להתחיל?

הוספת תגובה

• משקל תקין, לפחות תאורטי.

אהרון רזון
    22/11/2010

אם המבנה שלך לא רחב, תראה במיטבך אחרי ירידה של כ-7 ק"ג.
    תשיגי יעד זה אם תוותרי לגמרי על מתוקים (כולל שתיה), אוכל מטוגן , דברי מאפה,
    חטיפים, חמאה, מרגרינה, פיצוחים למיניהם, פירות יבשים, דגני בוקר מתועשים. יש לאכול ב"קמצנות" מוצרי קמח מלא בלבד,דגנים טבעים מלאים (שיבולת שועל, אורז קנואה וכו). לאכול במתינות גבינות עד 3%, בשר (בקר ועוף) רזה בלבד וללא רוטב, שמן זית ואבוקדו(בסלט).
    לאכול בהגבלה נדיבה דג טרי איכותי צלוי, פירות (2-3), ירקות מבושלים, ירקות שורש.
    חופשי: ירקות חיים (למעט ירקות שורש - בהגבלה).
    יש לאכול 4-6 ארוחות ביום, כאשר כל ארוחה עקרית תתחיל עם סלט גדול ללא רוטב מלבד מיץ לימון ומעט שמן. כל ארוחה עיקרית תכלול גם מנה חלבונית. וויתור על פחמימות מרוכזות לטובת ירקות (גם הם פחמימות) יזרז את ההרזיה.

כל יום, לפחות שעה פעילות אירובית בעצימות בינונית-גבוהה. 2-3 פעמים בשבוע פעילות אנאירובית, רצוי בחדר כושר תחת הדרכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו

רבקי
    22/11/2010

מה זה ירקות שורש?
    אני אף פעם לא עשיתי דיאטה וזה נשמע מופרך וקשה יש מצב להסביר לי קצת יותר כלומר לרשום לי תפריט לדוגמא???
    לפני הלידה של ביתי שקלתי 54 איך עולים כלכך הרבה אם לא שיניתי כלום מהאוכל?? תודה מראש על הסבלנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו