ירידה במשקל אחרי דיאטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירידה במשקל אחרי דיאטה
    אריאל
    22/11/2010

אני בחור בן 36 לפני שמונה חדשים התחלתי דיאטה אצל דיאטנית וירדתי בשלבים
    10 קג אחרי ששקלתי 85 לפני חודש היתי אצל הדיאטנית שקלתי 75.8 העניין הוא שממש היום בדיוק היתי אצלה ונשקלתי חודש אחרי אף על פי שהמרתי את תפריט הדיאטה כי הפסקתי את הדיאטה כי הדיאטנית שלי חושבת שהגעתי למשקל הנכון בפגישה שעברה ועברתי לתפריט שמירה על המשקל ועדיין אני בהליך ירידה זה ממש מדאיג אותי שכן אני לא רוצה לרדת עשיתי בדיקות דם והכל תקין חוץ מהכולסטרול שהוא 240 אני לוקח תרופות לאפלפסיה ותכיפות במתן שתן בשקילה האחרונה ירדתי ל74.9 מה שלא נראה לי הגיוני תוך חודש כי אכלתי ממש מה שהיא אמרה לי מסודר ואף היא אמרה שצריך להוסיף עוד לתפריט כדי לבלום את הירידה להוסיף עוד לחם השאלה שלי האים הגוף לא אמור להפסיק את הליך הירידה ולהתכנס למשקל מאוזן טיבעי והאים
    יכולה להיות סיבה אחרת לירידה שלא קשורה לדיאטה שכן אני מרגיש לפעמים בין ארוחות רעב עצום כיאלו אני מפצה על מחסורים שהיו חסרים לי במשך הדיאטה מה אפשר לעשות כדי שבשקילה הבאה אני לא אמשיך לרדת

בתודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל אחרי דיאטה

הוספת תגובה

• השלמת נתונים גובה 181

אריאל
    22/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשלב זה אין מקום לדאגה

אהרון רזון
    23/11/2010

הפוך, היה יותר גרוע... נראה שעדיין מתקיים מאזן אנרגטי שלילי ו\או יש ירידה בנוזלי גוף. העניין יסתדר תוך זמן סביר. הסכנה היא סיבוב פרסה אפשרי אם לא תשתלט על התאבון המוגבר.
    הערה: לא צריך להתייחס למשקל ברזולוציה של 0.1 קילו כפי שאתה עושה, כי זה לא רלוונטי בגלל תנודות בתכולת מערכת העיקול והנוזלים בגוף. יש לדבר בקילוגרמים
    שלמים, כאשר השקילה צריכה להיות כל פעם באותה שעה ובאותם התנאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו