טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי שמי מור ואני בת 25 וחצי אני חודשיים וחצי אחרי לידה ואני עושה דיאטה שעושה לי טוב בתקופה האחרונה! בכדי להבין את שאלתי אני אפרט את התפריט היומי בבוקר ובערב אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם גבינה בערב אני מוסיפה או ביצה קשה או טונה ביחד עם סלט ירקות ללא תוספת של מלח ולפעמים אני מוסיפה כף שמן זית , בארוחות הביניים אני אוכלת או מנת פרי או יוגורט 1.5% ו בארוחת הצהריים אני אוכלת מנת עוף / פרגית/ הודו עם סלט ירקות או ירקות מבושלים .. שאלתי האם כדאי לי להוסיף לארוחת צהריים בורגול? ( הבנתי שהוא דגן ולא פחמימה ) ואם כן באיזה כמות? ( בכל התקופה הזאת שהורדתי את הפחמימות כגון : פסטה , פתיתים , אורז אני מרגישה קלה יותר )אשמח לקבל תשובה בנושא .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הצעות שיפור: הלחם הקל צריך להיות מקמח מלא. גבינה 3%. טונה במים או אחרי סינון השמן. העוף מבושל או צלוי ללא עור, שומן ורוטב הוסיפי עוד ארוחת ביניים במתכונת של הראשונה. כל ארוחה עיקרית יש להתחיל עם סלט ירקות גדול גם אם באותה ארוחה את אוכלת ירקות מבושלים. לא הייתי מוסיף בורגול. ירקות בכמות מספקת עדיפים תזונתית ולצורך הרזיה. הערה: כמו כל הדגנים גם הבורגול מורכב בעיקר מפחממות.
בכדי להמשיך בהרזיה בקצב סביר ובאופן בריא יש לבצע פעילות גופנית של לפחות שעה (כמעט) כל יום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים