מה כדאי לעשות ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה כדאי לעשות ?
    מור
    24/11/2010

היי שמי מור ואני בת 25 וחצי אני חודשיים וחצי אחרי לידה ואני עושה דיאטה שעושה לי טוב בתקופה האחרונה! בכדי להבין את שאלתי אני אפרט את התפריט היומי
    בבוקר ובערב אני אוכלת 2 פרוסות לחם קל עם גבינה בערב אני מוסיפה או ביצה קשה או טונה ביחד עם סלט ירקות ללא תוספת של מלח ולפעמים אני מוסיפה כף שמן זית , בארוחות הביניים אני אוכלת או מנת פרי או יוגורט 1.5% ו בארוחת הצהריים אני אוכלת מנת עוף / פרגית/ הודו עם סלט ירקות או ירקות מבושלים .. שאלתי האם כדאי לי להוסיף לארוחת צהריים בורגול? ( הבנתי שהוא דגן ולא פחמימה ) ואם כן באיזה כמות? ( בכל התקופה הזאת שהורדתי את הפחמימות כגון : פסטה , פתיתים , אורז אני מרגישה קלה יותר )אשמח לקבל תשובה בנושא .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה כדאי לעשות ?

הוספת תגובה

• גובה,משקל התחלת ונוכחי,משך הדיאטה?

אהרון רזון
    24/11/2010

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי הנתונים הם :

מור
    25/11/2010

גובה :1.65
    משקל התחלתי של הדיאטה 86
    משקל נוכחי : 78
    הגיל :25 וחצי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• החסרתי נתון

מור
    25/11/2010

משך הדיאטה עד כה חודשיים וקצת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התזונה מתאימה לנתונים ולמטרה

אהרון רזון
    25/11/2010

הצעות שיפור:
    הלחם הקל צריך להיות מקמח מלא. גבינה 3%. טונה במים או אחרי סינון השמן. העוף מבושל או צלוי ללא עור, שומן ורוטב
    הוסיפי עוד ארוחת ביניים במתכונת של הראשונה.
    כל ארוחה עיקרית יש להתחיל עם סלט ירקות גדול גם אם באותה ארוחה את אוכלת ירקות מבושלים.
    לא הייתי מוסיף בורגול. ירקות בכמות מספקת עדיפים תזונתית ולצורך הרזיה.
    הערה: כמו כל הדגנים גם הבורגול מורכב בעיקר מפחממות.

בכדי להמשיך בהרזיה בקצב סביר ובאופן בריא יש לבצע פעילות גופנית של לפחות שעה (כמעט) כל יום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתי

מור
    25/11/2010

אני מודה לך על התשובה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו