חשק למתוקים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשק למתוקים
    ירדן
    26/11/2010

אני רוצה לשאול איך אפשר לפצות על הרצון למתוק אני עם סוכרת 2 ומאז שהתחלתי עם אינסולין לנטוס שזה היה שינוי עבורי משמעותי אני מקפידה על תזונה או לפחות מנסה אבל החשק למתוק לא עובר בכזאת קלות כמו שאמרו לי
    מה אפרש לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשק למתוקים

הוספת תגובה

• חשק למתוקים - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    28/11/2010

מתוק זה כמו סם והמלחמה בסמים היא מניעה מלצרוך אותם כנל גם לגבי המתוק אם לא תגעי במתוק ככול שיעבור הזמן יהיה לך יותר קל החשק לא יחלוף אבל היכולת לעמוד בכך תגבר. פעם נגעת ואת נופלת חזק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק למתוקים סוכרת

ירדן
    28/11/2010

ובמה היית ממליצה להחליף את המתוקים (טיפי שוקולד למיניהם) אולי משהו טבעי יותר שגם מתאים לסוכרת עם פחות פחמימות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חשק למתוקים סוכרת - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    28/11/2010

את יכולה להשתמש בממתקים מלאכותיים: אספרטיים, אסוסלפם K וסוכרזית.
    בנוסף עלייך לדעת שבפרוסת לחם או בפרי ישנם 15 גר' פחמימות ואם את אוכלת במקום 15 גר' פחמימות מלחם או מפרי, 15 גר' פחמימות מעוגיות, מבחינת הסוכרת ההבדל קטן, לכן תתחילי לקרוא בתוויות מזון כמה פחמימות (או כהלים סוכרים גם) יש במוצר ותחשבי מנות של 15 גר'.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו