משקל תקין.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משקל תקין.
    שירה.
    27/11/2010

אני בת 13, שוקלת 47 ק"ג , בגובה 1.58

כן, אני יודעת שזהו משקל תקין. ובכל זאת - תקין זה לא מספיק. אני לא רזה, בכלל לא. ישלי בטן גדולה. אני מתביישת להוריד חולצה בים ובבריכה ואפילו בגדים צמודים גורמים לי למבוכה.
    ההרגשה הזו לא נובעת מחוסר בביטחון עצמי, כי התברכתי [ או קוללתי ] בביטחון עצמי גבוה בהחלט. והסביבה גם כן " תומכת " בהרגשה.

עוד שאלה, [ קצת מביכה P: ]
    כמה קילוגרמים שוקל החזה ?
    כי, החזה שלי די גדול [ מידה C למבינות בתחום ] .

אני רוצה לרדת לפחות 2-3 ק"ג, אך מתוקף היותי לגמרי לא חובבת ספורט בלשון המעטה, אינני יודעת מה לעשות. אאני לא אוכלת הרבה מתוקים וג'אנק פוד, והתפריט שלי די בריא ברובו. [ ירקות וכ'ו. ]

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משקל תקין.

הוספת תגובה

• משקל תקין. - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    28/11/2010

בגיל 13 עדין הגוף לא קיבל את צורתו הסופית ומדובר כאן כניראה במבנה גוף. גם אם תרדי 2-3 קילו זה לא ישנה דבר. לדעתי את חייבת ללמוד לאהוב את הגוף שלך ולחיות איתו בשלום. משקל החזה לא רלוונטי וגם המשקל הכללי פחות חשוב מה שקובע הוא שתעמדי מול הראי ותראי בבואה שאת אוהבת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו