טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
היי! אני בת 18 וכרגע אני שוקלת 59.5 קילוגרמים. הגובה שלי הוא 1.50. אני עדיין בעודף משקל, אבל בחודשיים האחרונים הורדתי כ-6 קילוגרמים ממשקלי. אני אוכלת לפי השיטה של שומרי משקל. הבעיה היא שיש לי ירידה משמעותית בקצב חילוף החומרים. יש לי יציאות פעם בשלושה ימים וזה גם במקרה הטוב... האם זה בסדר? נורמלי? או שאני צריכה לעשות עם זה משהו? ברור לי שזה מאט גם את תהליך הירידה, ואני מפחדת שאני אפסיק לרדת במשקל בעקבות ההאטה. אני כן מעוניינת לרדת עוד ולהגיע לפחות ל-50 קילוגרמים. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ייתכן שיש לך גם האטה בחילוף החומרים, אבל עצירות בטוח יש לך, וזה לא טוב להרזיה ולבריאות בכלל. 6 ק"ג בחודשיים הינה ירידה נכונה. המשיכי באותו משטר בתוספת ממסיבית של ירקות טריים, וכמו כן, אכלי רק פחמימות מלאות ושתי הרבה מים. כל אלה אמורים להקל על בעית העצירות. גם פעילות גופנית יומ יומית תעזור, ולא רק ליציאות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עוד