שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חסויה
    29/11/2010

אני בת 14 ואני דיי מלאה, אני נורא רוצה להרזות כי אני גם רוצה להיראות יותר טוב וגם להרגיש יותר טוב מעכשיו, אני כל הזמן מנסה לעשות דיאטות וכו אבל במקרים הטובים אני מורידה כמה קילוגרמים בודדים ומפסיקה בדיאטה, כי זה קשה בשבילי(אני עושה ספורט). אז בקיצור ראיתי בעיתון מודעה על תוסף תזונה(בולזאי 7) שאוכלים אותו ואז מתחילים להרזות כאילו אוטומטית.
    אז יש לי שאלות:
    1. האם זה בריא וכדאי להשתמש בזה על מנת להרזות?
    2. איזה דברים אני יכולה לעשות כדי להרזות אבל בדרכים שהם לא מתישות אבל גם לא לוקחות הרבה זמן, וכמובן גם בריאות :).
    תודה מראש :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ועוד משהו

חסויה
    29/11/2010

דרך אגב אני שוקלת 72 קילו והגובה שלי 1.67 (אם זה חשוב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר רוני חרמון
    30/11/2010

את בת 14 ויש לפניך לפחות 90 שנה של תיכנון תזונתי אין אפשרות לרזות בטה קסם העבודה רבה ארוכה ומשעממת אבל זו הדרך אם את יכולה לבד טוב ולא תפני ליעוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו