תפריט להרזייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט להרזייה
    תפריט
    03/12/2007

שלום, אני חצי שנה אחרי לידה שנייה, בת 34.
    בהריון עליתי 17 ק"ג ונותרו לי עוד 5 ק"ג שלא יורדים למרות תזונה קפדנית והרבה ספורט. רציתי שתחוו דיעה על התפריט הרגיל ואם יש צורך בשינוי לדעתכם כדי לרזות:
    בוקר-4 כפות גרנולה+יוגורט ביו 1.5 אחוז, או כוס ברנפלקס+כוס חלב 1 אחוז
    ביניים-פרי אחד -תפוח\אפרסמון\קלמנטינה\תפוז
    צהריים-2 פרוסות שניצל \ בקר \עוף + פסטה \ אורז + סלט, אחרי האוכל 2 עוגיות עם קפה
    ביניים-פרי אחד
    ביניים-2 פרוסות לחם קל+גבינה או ריבה לייט כפית
    ערב-טוסט מלחם קל+מעדן דיאט
    מים-10-12 כוסות
    עושה כל יום ספורט, בדר"כ שעה הליכה ביום או אופניים.
    מה לשנות כדי להשמיך לרזות, כי המשקל נעצר ואני רוצה להורידו.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט להרזייה

הוספת תגובה

• תפריט להרזייה-תוספת

תפריט
    03/12/2007

שכחתי לציין שפעם בשבוע אני מרשה לעצמי לאכול משהו מתוק כייפי כמו פרוסת עוגה, חפיסת שוקולד קטנה, פנקייק או גלידה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלית

ד''ר רוני חרמון
    03/12/2007

את בדרך הנכונה תספרי את סה"כ הקלוריות היומיות שאת צורכת ותשווי אותם לכמות הקלוריות הרצויה לגבייך לפי הנוסחה של משקל כפול 24 כפול 0.9 בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר חרמון

תפריט
    03/12/2007

תודה, אבל איך מחשבים, לפי המשקל הנוכחי או המשקל הרצוי? אשמח אם תסייע לי כי אני לא מבינה בספירת קלוריות. משקל נוכחי-62(1.73), משקל רצוי 55. כמה קלוריות לצרוך? איפה לקצץ ואיך? זה בסדר שאני אוכלת בכל יום 2 עוגיות ופעם בשבוע עוגה או גלידה? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו