שאלה חשובה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה חשובה.
    עדן
    02/12/2010

לחברה שלי קורה משהו מוזר בגוף.
    היא אוכלת תפריט קטן ממש ולפעמים עולה קצת ולפעמים נשארת יציבה.
    כשהיא מורידה בתפריט ואוכלת פחות היא תמיד עולה ולא יורדת .. ומה שאמור לקרות בעצם זה שהיא תרד.
    ושאני מדברת על תפריט קטן אני מתכוונת באמת קטן.
    השאלה שלי היא בעצם איך דבר כזה יכול לקרות?
    כי גם אני עכשיו מקצצת קצת בתפריט שלי ואני מפחדת שאני לא ארד מזה אלא להפך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה חשובה.

הוספת תגובה

• לרוני -עם השאלה החשובה !

חסויה
    02/12/2010

תראי מה שקורה לחברה שלך בגוף הוא שהגוף שלה נכנס למצב של חיסכון ,כלומר הוא מרגיש שהוא לא מקבל ולכן הוא גם לא מבזבז ,קחי למשל את השואה להבדיל אלף הבדלות ,בשואה אחוז התמותה מהרעבה היה הנמוך ביותר בגלל שאנשים אמנם סבלו מרעב ואכלו מעט מאוד אבל לגוף שלנו יש מנגנון ששומר על עצמו מפני הרעבה, בעצם אם נצמצם ונאכל מעט הגוף יכנס ללחץ ףהוא לא מבחין בזה שאת רוצה לרדת במשקל במהר ואחר כך לאכול מסודר הוא פשוט יודע שעכשיו לוקחים לו אנרגיה והוא לא רוצה לבזבז את המעט שאת מכניסה לו לכן הוא גם לא יורד ולפעמים אפילו עולה שכן הוא מקטין את ההוצאה האנרגטית שלו למינימום ,הוא מאט את המטבוליזים.
    אני מציעה לחברתך לאכול תפריט נורמלי לחלוטין,אין צורך בתפריט הרעבה כי כמו שאת והיא רואות התוצאה שמתקבלת היא הפוכה ,אני כמעט בטוחה שעם תפריט שמתאים למשקל לגובה ולגיל היא תרד כמו שצריך (זאת כמובן אם היא לא "דפקה" סופית את המטבוליזים שלה).
    ולך אני מציעה שאם את מעוניינית בירידה במשקל חשוב שתעשי זאת באופן מאוזן ותקין,אין לך שום צורך לצמצם את האוכל שלך אלא לאכול תפריט מאוזן שמתאים גם כן לגובה למשקל ולגיל ויחד עם ספורט מתון ומאוזן כך הירידה במשקל מובטחת.
    בהצלחה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה חשובה. - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    05/12/2010

שלום רוני,

לפעמים כשאוכלים פחות מדי, הגוף מגן על עצמו ולא מאפשר ירידה במשקל, צריך לאכול תפריט עם פחות קלוריות אבל מספיק עשיר כדי שהמצב הזה לא יקרה ובנוסף לעשות פעילות גופנית.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו