עזרה בהרזיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בהרזיה
    טומי
    05/12/2010

שלום, אני טומי בן 19 1.67-8 ויש לי שאלה:
    משקלי הוא בין 79-81 ואני צריך להשיל לפחות 6 ק"ג. באוקטובר נרשמתי למכון כושר לחודשיים והלכתי אוליי חמש פעמים. אין לי חשק ורצון ללכת למכון כושר. אני מרגיש שם כמו באיזה כלא ורק סופר את הזמן..כן יש לי מוטיבציה להתעמלות ולספורט אך לא אוהב את זה במסגרת של חדר כושר..אני כרגע חייל וזה גם ככה מקשה עליי להגיע בשעות 17:00 הביתה ואז גם ללכת למכון כושר. רציתי לקבל התייעצות מכם המומחים ואף מבקרי הפורם, באילו דרכים ניתן לרזות, ואיזה ספורט ביתי כדי לבצע? יש לי מוט שנתלה על המשקופים בחדר, יש לי משקולות, יש לי כזה מכשיר עם גומי ששמים על הרגליים ומותחים כלפי מעלה, מכשיר לשכיבות סמיכה, וקיק בוקס כזה.. בנוסף אני גם לא אדם "שמן", משתדל לאכול נכון ובריא, אם כי לפעמים יש את הנפילות של המתוק..

אודה לעזרתכם, ותודה,
    טומי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בהרזיה

הוספת תגובה

• גם אני לא אוהבת חדר כושר

:)
    05/12/2010

ולקח לי המון זמן להתחיל להתאמן... התחלתי עם הליכות קצרות של 20 דקות ולאט לאט העליתי את הזמן וגם את הקושי... כיום אחרי שנה אני מתמידה 5-6 פעמים בשבוע לעשות הליכה של שעה - 6 ק"מ עם תנאי דרך משתנים של עליות וירידות... משתדלת לשלב קצת קטעי ריצה... זה לא בא ביום אחד אלא לאחר כוח רצון... גם אני התעצלתי בעיקר בימי החורף... אבל ברגע שתתחיל לראות תוצאות זה יעודד וידרבן... היום אני לא מסוגלת לדלג על שום הליכה.. וכמו שאהרון רושם כאן פעמים רבות אם תקפיד על הליכה כזו תצליח גם לשמר את תוצאות הירידה במשקל (גם אם תחרוג מעט בתפריט)
    מקווה שעזרתי קצת.... בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה בהרזיה - תגובה

ד``ר נסטור ליפובצקי
    05/12/2010

הי טומי,

קודם כל אתה צריך לאכול בריא, לפי מה שכתבת אתה עושה את זה. לגבי סוגי הפעילות, לגיטימי שאתה לא אוהב חדר כושר, אז תעשה משהו שכיף לך, כמו הליכה או ריצה או שחייה או משחק כדור כלשהו, לפחות 3 פעמים בשבוע. אתה יכול להסיף תרגילי משקולות בבית, אם אתה כבר יודעה איך לעשות זאת מבלי להפצע, אחרת כדאי שתתיעץ עם מאמן.

בהצלחה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו