טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
חשוב לציין שאני עושה שלוש - ארבע פעמים ספינינג בשבוע (עפ"י השעון דופק שלי אני מורידה בשעור ספינינג בין 450 ל- 500 קלוריות ושעור ממש טוב 580 קלוריות)
בנוסף אני עושה שעורי באדי פאמפ בין פעם ופעמיים בשבוע ושעור עיצוב אחד בשבוע
מתסכל אותי שלמרות שאני עושה כל כך הרבה ספורט אני כבר שנה לא מצליחה לרדת (פעמים רבות אני גם אוכלת שוקולדים ושטויות שאני יודעת שהם המקור לבעיה) אבל אני לא מצליחה להבין כמה קלוריות אני צריכה לאכול בשבוע ככה שאצליח להוריד
בנוסף מבדיקה שעשו לי לגבי קצב חילוף החומרים שלי - יצאה תוצאה לא משהו - 1300 ביום
תודה על תשובתכם
יום נעים
נורית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אם הנתונים שאת מוסרת מבוססים על מדידות אמינות (קשה ומסובך למדוד במדוייק את שריפת הקלוריות),את שורפת בממוצע 1800-1900 קק"ל ביום. אם תאוכלי פחות מזה את אמורה לרזות. עם גרעון אנרגטי יומי של 550 קק"ל תורידי 0.5 ק"ג בשבוע. עד עכשיו הכול טוב ויפה, אבל הגוף אינו מתמטיקה... אם הוא כבר רזה, כמו במקרה שלך, הוא שונא להפרד משומנו היקר שכל כך אוהב ויעשה את הכול כדי ליעל את משק האנרגיה של עצמו, במילים אחרות יכנס למגננה וישרוף פחות על חשבון תפקוד חלק מן המערכות נראה שגופך כבר מיצה את פוטנציאל ההרזיה למרות הספורט והדיאטה, מה עוד שאת גם חוטאת מידי פעם. אני מציע לך לשמור על הקיים (המצויין) ולחסוך מעצמך תסכול, ואכזבות, השמנה עתידית או חו"ח פגיעה בבריאות. שנינו מכירים הרבה בחורות שהיו מתות להתחלף אתך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד