צורך לאכול מתוק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צורך לאכול מתוק
    אלין
    07/12/2010

שלום , אני לא עושה דיאטה אך אני מנסה לשמור על משקל ואולי להוריד 3 קילו , מבחינת אוכל אני שומרת ומנסה לאכול אוכל בריא , אני אוכלת סלט כל יום בנוסף לעוד מנה בשרית או פחמימות , אני לא נוהגת לפי תפריט מסוים . בעיה שלי שאני אוהבת מתוקים , ויש לי בעיה לדחות את הצורך הזה לאכול מתוק , בחודשיים האחרונים אני כל יום אוכלת דברים מתוקים , אם זה היה וופלים (של עילית אני מכורה לזה אם התחלתי באחד לא מסיימת לפני השלישי או הרביעי , ) או עוגות עוגיות ושוקולד , כל יום יש מנה מכובדת של מתוקים , וכל הזמן מרגישה שיש לי צורך למתוק ובמיוחד שאני שותה נס קפה , אני עובדת במשרד משהו כמו 9 שעות וקשה לי לוותר על הנסקפה במשך היום אז אני שותה פעמיים שלוש במשרד וברוב אוהבת שיש משהו מתוק ליד .
    השאלה איך אני יכולה לאזן את הצורך למתוק , מה התחליפים שיכולים לספק לי מנת המתוק הזו או האם יש משהו שהוא מדכא את הצורך למתוק .
    אגב אני גם עושה ספורט שלוש פעמים בשבוע , אז אולי בגלל זה עוד לא הפכתי לדובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צורך לאכול מתוק

הוספת תגובה

• מחשבון

ליטל סמואל-לוי
    07/12/2010

בצד ימין של המסך יש רשימה של נושאים על רקע כחול. לחץ על "מחשבונים".
    בתפריט שתקבל לחץ על "מחשבון BMR" שיחשב את ההוצאה הקלורית הבסיסית.
    לחץ על "מחשבון קלוריות – כמה קלוריות שרפת היום?". ביחד תקבל את ההוצאה הקלורית הכוללת.
    הערה: החישוב הינו תאורטי מבוסס על נוסחאות סטטיסטיות ואינו בהכרח נכון גם לגביך, אבל תדע בערך איפה אתה עומד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו