טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
אני שוקל כיום 47 קילו וברצוני להעלות את משקל גופי לפחות ל55 קילו. עכשיו, אני אוכל כל יום צלוחית דגנים בבוקר, ארוחת צהריים אורז עם שניצל וערב סלט אורז ושניצל לפעמים. מה אתם יכולים להמליץ לי לאכול בכל ארוחה ואיך לגוון כי מתחת ל50 מורידים פרופיל ואני גם רוצה להעלות את מסת הגוף.
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני מבינה שאתה אוכל 3 ארוחות ביום ואני רוצה להציע לך להוסיף עוד 3 ארוחות ביניים. בארוחות אלה אפשר לאכול כריך, מעדן, יוגורט, פירות או פירות יבשים, אגוזים שקדים וכו'. כך באופן טבעי תעלה את צריכת האנרגיה היומית שלך.
חשוב לא לדלג על ארוחות. גם אם אתה לא רעב, לאכול לפחות משהו קטן.
אני ממליצה לך להחליף את ארוחת הערב לאורחה חלבית שתכלול גבינות, טונה, ביצה, אבוקדו וכד' עם כמה פרוסות לחם מקמח מלא (וסלט).
בברכה מוניקה קרן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים