אהרון, אני לא יודעת איך לעשות את זה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהרון, אני לא יודעת איך לעשות את זה
    ליאן
    04/12/2007

כנראה שאין לי מספיק אמונה שאני אצליח.
    אני מפחדת שאני לא אצליח להרזות כמו שאני רוצה ותמיד חוזרת לאכול רגיל מחוסר האמונה הזה.
    אני מאוד רוצה לחזור לעצמי אבל אין לי אמונה שאני אצליח אני לא מצליחה להחדיר לעצמי שזה יכול לקרות. אני מפחדת פתאום להיעצר או משהו, אני לא יודעת איך להתמודד עם זה :/

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מה שלום הג'ינס ובגד הים?

אהרון
    04/12/2007

בעוד כמה חודשים תתחיל עונת הרחצה ותרצי ללבוש את בגד ים שעד לא מזמן התאים לך כל כך.
    גם מכנסי הג'ינס מתגעגעים אליך.
    את כבר הוכחת , ובגדול, שאת מצליחה כשאת מחליטה. זכרי שעכשיו יש לך רק חצי דרך.
    אכלי ירקות חופשי , שתי מים ואכלי פירות במקום מתוק. אם זללת כל היום, תשכחי מזה והתחילי מחר יום חדש בלי רגשי אשמה ובלי להעניש את עצמך. אם קשה לך בדיאטה הנוכחית, הגדילי אותה וקזזי בהגברת הפעילות הגופנית. אל תשקלי כל יום אלא לא יותר מפעם בשבוע.
    אסור להרים ידיים!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני רוצה אבל כ"כ מפחדת לא להצליח

ליאן
    05/12/2007

ורציתי להירשם למרפאה של ד"ר חרמון אך אין באפשרותי לשלם כמעט 900 ש"ח, כבר הייתי אצלו בעבר ולא הלך לי, ולאחר תקופה רזיתי בכוחות עצמי.
    עכשיו, אני נורא רוצה, אך אין לי כרגע איך לשלם את זה וגם לא את חדר הכושר אני מחפשת מקומות שאוכל לעשות בהם פעילות אירובית במחיר סמלי, וזה גורם לי להתייאש שאין לי תמיכה ואני מרגישה לבד אז אני תמיד חוזרת לאכול רגיל ואני לא רוצה אני רוצה להיות רזה אבל זה מהפחד הזה שאני לא אצליח :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את נתת בעצמך את התשובה

אהרון
    05/12/2007

כלומר שאת מסוגלת לרזות. הצלחת פעם בגדול אין סיבה שלא תצליחי פעם נוספת יותר בקטן (בערך חצי). את חייבת לגייס כוחות פנימיים לשם התגברות על מחסום הפחד. ממה את פוחדת?
    אין לך מה להפסיד מלבד איאלו קילוגרמים.
    חדר כושר זה מומלץ אך לא חובה. את יודעת שהליכה\ריצה בחוץ יעילה יותר ועדיפה על הליכון?
    גם את רוב השרירים אפשר לחזק על ידי תרגילים כנגד משקל הגוף ובמשקולות יד קטנות שאפשר לקנות בזול. באינטרנת יש אתרים שנותנים הדרכה עם אילוסטרצית הדגמה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כרגע יש לי בעיית תקציב חמורה

ליאן
    07/12/2007

ולא נראה לי שאוכל לרכוש את המכשירים האלו אפילו שזה יחסית בזול
    אם אני אעשה הליכה 45 דק' בבוקר ו 45 דק' בערב זה מספיק בסדר בינתיים?
    ואעשה את התפריט כך:
    בוקר - 10:00 - 2 פרוסות לחם קל עם גבינה 5% / ביצה קשה, וסלט +שתיה - תה עם חצי כפית סוכר
    צהריים - 13:00 - אורז עם חזה עוף/קציצות/ כל דבר אחר לא מטוגן שאמא מבשלת
    ביניים - 16:00 - תפוח / מעדן דיאט
    ערב - 19:00 - 2 פרוסות לחם קל עם גבינה 5%/טונה/ביצה קשה/פרוסת פסטרמה+סלט
    אם רעבה ב 21:00 - תפוח / מעדן דיאט

ואשתדל לשתות הרבה מים

אתה חושב שזה בסדר? תהיה לי מוטיבציה ענקית לעשות את זה רק אם אני אדע שבטוח אני יורדת כי אני מסתכלת על עצמי במראה וחושבת שאני לא יורדת, זו הסיבה שאני נשברת כל הזמן :/
    תגיד לי אם אני עושה את כל זה + ההליכות שאמרתי, תוך כמה זמן (להערכתך, אני יודעת שזה תלוי בחילוף החומרים) אתה מעריך שאגיע לפחות ל 60 ק"ג ? זה חשוב מאוד אני פשוט נשברצ כל הזמן מאותה הסיבה שאני חושבצ שאני עושה את זה ולא יורדת! :/ חג שמח .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את עושה את הדברים הנכונים

אהרון
    07/12/2007

התפריט מתון ומאוזן. הוסיפי סלט בנדיבות (ללא רוטב, רק לימון) בצהריים.
    ההליכה צריכה להיות נמרצת כמה שאת יכולה. זה טוב שאת מפצלת, כך שריפת השומן נמשכת יותר בחישוב יומי בתנאי שהעצימות מספקת (דופק 120).
    את לא חייבת לעשות עכשיו תרגילי משקולות אבל תעשי לפחות כפיפות בטן רבע שעה פעם ביומים, כמוכן כמה דקות סקווטים (ישיבה וקימה מכיסא דימיוני).
    כפי שאמרתי אם לא יהיו לך מעידות ותבצעי את הפעילות בלי הנחות, תורידי קילו לשבוע. עשי את החשבון כמה שבועות יקח לך עד 60 ק"ג.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אהרון, אני יכולה לעשות גם..

ליאן
    08/12/2007

שבוע טוב,
    אני יכולה לעשות גם עלייה במדרגות של הכניסה לבית? לעלות ולרדת במהירות..
    זה אפשרי, יעזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כבר המלצתי לך

אהרון
    08/12/2007

זאת פעילות ששורפת יחסית הרבה אנרגיה וגם תורמת לסיבולת לב-ראיה , חיזוק שריר ארבע ראשים (השריר הקידמי של הירך), התאומים (שרירי שוק האחוריים) וכושר כללי. עשי את זה בהדרגה ואם את מרגישה כאב קל בשרירים אין מה לדאוג. זה אומר שהאימון אפקטיבי אבל צריך לעשות הפסקה של 48 שעות עד לפרוק חומצת החלב. תמדדי את הדופק, צריך להיות 120-130.
    בהתחלה עשי חימום על ידי עליה איטית שתגבירי בהדרגה. בימים הראשונים הירידה צריכה להיות זהירה ולא מהירה כדי למנוע אינוחות בברכיים במידע ויש לך רגישות.
    שבוע טוב!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליאן

ד''ר רוני חרמון
    07/12/2007

קודם כל את בסדר שאת חוששת דיאטה זה לא קל לעשות אבל את חייבת להיות נחושה ולהמשיך את הדיאטה זמן ממושך כמה חודשים גם אם התוצאות לא ממש טובות. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו