האם עדיף יותר לעשות ספורט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עדיף יותר לעשות ספורט
    בת-אל
    06/12/2007

תראי אני לא יודעת כמה בדיוק בערך אני שוקלת אבל אני יודעת שאני יכולה לעמוד בכל מה שצריך כדאי להרזות דבר ראשון חשוב שתדעי שאני צמחונית שחבל על הזמן לא אוכלת בשר יש לי סיבה אולי קצת אולי לא מדויקת אבל סיבה שמצילה חיים תאמיני של בעלי חיים ואני ישמח אם תשלחי לי איזה תפריט לצמחונות שאת מעדיפה ויודעת שזה על בטוח יעבוד טוב בהיי ותודה רבה
    בת-אל אני מחכה לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם עדיף יותר לעשות ספורט

הוספת תגובה

• תפריט

מוניקה קרן
    06/12/2007

שלום בת אל,

אני מאוד מעריכה את הרצון שלך לשמור על חיי בעה"ח, שבגללו את צמחונית וחשוב שבכל זאת תאכלי תזונה בריאה המספקת את כל הדרישות.

איני נוהגת לתת תפריטים במסגרת פורום זה, כי לרוב נדרשת שיחה ארוכה והכרות עם המטופל כדי להתאים לו תפריט. במקרה שלך לא סיפרת על עצמך ולו את הפרטים הבסיסיים ביותר: בת כמה את? כמה את שוקלת? מה הגובה שלך?

תנסי להרחיב ואנסה לתת לך מספר הנחיות כלליות. אך אני חושבת שהטוב ביותר הוא שתפני ליעוץ מסודר.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו