מיואשת תענו דחוף:(

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת תענו דחוף:(
    אפרת 18
    06/12/2007

שלוםם!!

אני עכשיו התחלתי דיאטה ורציתי רק לשאול מדוע כשאני הולכת לישון בצהריים

ואז אני קמה פיתאום יש לי חשקק עזז למתוקק אני לא יכולה כבר ככה זה מטריף אותי כאילו שבחיים שלי לא אכלתי דברים מתוקים זה הורס לי הכל למה זה קורה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת תענו דחוף:(

הוספת תגובה

• מיואשת

מוניקה קרן
    06/12/2007

שלום,

יש לכך כמה סיבות שיכולות להתקיים במקביל או בנפרד אחת מהשניה:

1. אכילת ארוחת צהריים עתירת פחמימות, מעלה את רמת הסוכר בדם מאוד, שאח"כ צונחת במהלך השינה, ואז החשק למתוק גובר.

2. סיבה הפוכה: ארוחת צהריים דלה בפחמימות או אכילה מועטה במשך הבוקר, שגורמים ללכת לישון עם רמה נמוכה של סוכר בדם, וכשקמים הרעב גדול.

3. אחה"צ רמת הסרוטונין ( סוג של הורמון) בדם יורדת , בגלל העדר השמש, והדרך של הגוף לעלות אותה היא אכילת פחמימות (מתוקים) ולכן הכמיהה הגדולה.

אז תדעי שזה טבעי. חשוב לאכול במשך הבוקר בצורה מבוקרת. כשאת קמה משנת אחה"צ, תכנני לאכול משהו מתוק קטן, כמו 2 עוגיות קטנות, 2 פרוסות לחם קל עם ריבה/ דבש, חטיף דגנים, יחד עם שתייה חמה. זה יגרום להארכת התהליך. כך רמת הסוכר תתיצב ואת לא תצאי מכלייך ולא תשברי את משטר האכילה שלך.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו