טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, מקווה שהגעתי לפורום הנכון. בשבוע האחרון אני מתמודדת עם בעיה מוזרה שאין לי הסבר לגביה,. אני מבקשת עזרתכם המקצועית במתן הסבר כיצד נקלעתי למצב זה, ומה עלי לעשות כדי לא לגרום לעצמי נזקים עתידיים. אז ככה: לפני כשבוע קיבלתי בשורה לא נעימה, וכשלושה ימים הייתי עצובה מאד. אני מכירה את עצמי וכבר יודעת שכשאני עצובה אני מאבדת קצת תיאבון, אבל אח"כ הוא חוזר לקדמותו. הפעם, נעלם התיאבון כמעט לחלוטין ולא חזר. בתחילה חשבתי שזה יעבור, והחלטתי לאכול בכוח את המינימום ההכרחי, וזה לא קל , כי אחרי כמה נגיסות מהאוכל, אני מרגישה "מפוצצת" כאילו אכלתי את כל המקרר.... ניסיתי לאכול מאכלים רכים כדי להקל על העיכול, ולאפשר לקיבה לחזור לעצמה, אבל זה לא עוזר. אני משתדלת להגיע ל-1000 קלוריות ליום, אולם לא ממש מצליחה. אני מגיעה ל-600-800 בלבד. מקפידה לאכול רק את הדברים הבריאים כדי לספק לגופי את הנחוץ לו..בימים האחרונים התחלתי להרגיש מעט כאביי ראש. אני יודעת שזה בגלל שאני לא אוכלת מספיק (אני מקפידה על שתיה בכמות מספקת!) מה שמוזר הוא שאין לי נפילת אנרגיה, ואני ממשיכה להיות פעילה מאד מבחינה גופנית, מנטלית וכו'.. אני רוצה להדגיש כי אינני שמנה (170/65), אולם תמיד צריכה "לשמור"כדי לא להשמין, כמו נשים רבות. אני בחורה בריאה ללא מחלות, עוסקת בספורט מזה שנים, ומאז ומתמיד אהבתי לאכול . מה קורה לי? אמנם זה "נחמד" שאוכלים כמויות קטנות ולא משמינים, אבל אני פוחדת מנזקים! כבר יש לי ירידה במשקל. אני בטוחה שזה בעיקר נוזלים ומסת שריר. אני פוחדת מאד לפגוע בקצב חילוף החומרים של גופי האם יש סיבה לדאגה? מה לעשות?? אנא עיזרו לי !!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי רוית, אל תחששי, בזמן קצר לא יגרם נזק משמעותי. לגוף יש נטייה אחר כך "לפצות" ולכן זה חשוב שאת עירנית לגבי מה שאת אוכלת. תנסי להקפיד בזמן הזה לפחות על 3 ארוחות במשך היום ועל שתייה. ואני מאמינה שתוך כמה ימים התאבון יחזור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד
שיקום ציפורניים. אבי מטפל בכל סוגי בעיות הציפורניים השונות, מרמת סדקים ושברים וכלה בפטרת הציפורן, וכל זאת מתוך הבנה עמוקה ויסודית של אנטומית הציפורן והעור שמסביבן, הבנת החומרים והתהליכים שנמצאים בשימו... קרא עוד