אהרון, מה דעתך על התפריט המשופר שהר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אהרון, מה דעתך על התפריט המשופר שהר
    תפריט
    08/12/2007

אזכיר לך שכבר הורדתי 8 ק"ג (קראת לתפריט שלי תפריט דה לוקס) ונעצרתי. (בת 32, 1.73, שוקלת 62.
    אז הנה המשופר(עדיין כולל עוגיות, חייבת משהו כייפי ומתוק)
    בוקר: 2 פרוסות לחם דגנים קל+ כפית ריבה לייט+ נס קפה עם חלב 1 אחוז
    ביניים: פרי
    צהריים: 2 חתיכות חזה עוף בגריל עם רוטב צ'ילי מתוק\ בשר\עוף+ פסטה \אורז\פתיתים+סלט \ ירקות מבושלים(על איזה ירקות מבושלים אתה ממליץ?)
    ביניים: 2 עוגיות +נס קפה עם חלב 1 אחוז שומן
    ערב: טוסט מ-2 פרוסות לחם דגנים קל+גבינה צהובה וסלט \ 2 פרוסות לחם דגנים קל+חביתה וסלט \ סלט גדול עם כמה קוביות גבינת חלומי מטוגנת במעט שמן \ / כוס ברנפלקס+ 1 כוס חלב 1 אחוז\ 2 פרוסות לחם קל ושקשוקה מעגבנייה בצל וביצה+ נס קפה. כמה קלוריות יש בכל אפשרות? הברנפלקס הכי משביע אותי, האם זו אפשרות טובה לערב? כי יש כאלה שאומרים שעדיף רק בבוקר.
    מים- משתדלת לשתות כ-20 כוסות.
    ספורט-3 פעמים בשבוע חצי שעה ספינינג בעצימות גבוהה, פעמיים בשבוע הליכה מהירה של שעה, פעמיים בשבוע סטים במכון כושר.
    פעם בשבוע משהו מתוק כמו פרוסת עוגה או גלידה.(זה בסדר? )
    כמה קלוריות יש בתפריט שלי בסה"כ? איפה לשפר?
    האם אוכל להמשיך לרזות? אני רוצה להוריד עוד 5 ק"ג
    תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זאת דעתי

אהרון
    08/12/2007

אזכיר לך שכבר הורדתי 8 ק"ג (קראת לתפריט שלי תפריט דה לוקס) ונעצרתי. (בת 32, 1.73, שוקלת 62.
    אז הנה המשופר(עדיין כולל עוגיות, חייבת משהו כייפי ומתוק)
    בוקר: 2 פרוסות לחם דגנים קל+ כפית ריבה לייט+ נס קפה עם חלב 1 אחוז

צהריים: 2 חתיכות חזה עוף בגריל עם רוטב צ'ילי מתוק\ בשר\עוף+ פסטה \אורז\פתיתים+סלט \ ירקות מבושלים(על איזה ירקות מבושלים אתה ממליץ?)
    המלצה
    -------
    בלי רוטב צ'ילי. עוף בלי עור ושומן עוד לפני הבישול. בשר רזה לגמרי, להסיר שומן לפני הבישול\צליה.
    ירקות מבושלים: גזר, קישוא, בצל, פלפל אדום, אפונה ירוקה, שעויעית ירוקה\צהובה (לא יבשה)

ביניים: 2 עוגיות +נס קפה עם חלב 1 אחוז שומן
    המלצה: עוגית אחת

ערב: טוסט מ-2 פרוסות לחם דגנים קל+גבינה צהובה וסלט \ 2 פרוסות לחם דגנים קל+חביתה וסלט \ סלט גדול עם כמה קוביות גבינת חלומי מטוגנת במעט שמן \ / כוס ברנפלקס+ 1 כוס חלב 1 אחוז\ 2 פרוסות לחם קל ושקשוקה מעגבנייה בצל וביצה+ נס קפה. כמה קלוריות יש בכל אפשרות? הברנפלקס הכי משביע אותי, האם זו אפשרות טובה לערב? כי יש כאלה שאומרים שעדיף רק בבוקר.
    מים- משתדלת לשתות כ-20 כוסות.
    המלצה
    --------
    במקום גבינה צהובה-גבינה\קוטג' 3%. במקום חלומי - גבינה בולגרית 5%.
    שקשוקה בלי שמן.
    אני באופן עקרוני לא מעודד צריכת דגנים מתועשים. ברנפלקס מכיל סוכר, חומרי שימור, צבע ועוד. זה עדיין לא פסול אבל אני מעדיף שיבולת שועל או דייסת אורז מלא\סולת מלאה בחלב או מיים עם סוכרזית. זה גם טעים וגם משביע. נסי פעם, פעמיים אבל לא יותר מ2-3 כפות גדושות לפני בישול.

ספורט-3 פעמים בשבוע חצי שעה ספינינג בעצימות גבוהה, פעמיים בשבוע הליכה מהירה של שעה, פעמיים בשבוע סטים במכון כושר.
    פעם בשבוע משהו מתוק כמו פרוסת עוגה או גלידה.(זה בסדר? )
    כמה קלוריות יש בתפריט שלי בסה"כ? איפה לשפר?
    האם אוכל להמשיך לרזות? אני רוצה להוריד עוד 5 ק"ג
    תודה רבה.
    המלצה
    -------
    הפעילות בסדר, הליכה בדופק 120, הייתי מוסיף עוד פעם.
    פעם, אפילו פעמיים בשבוע עוגה זה בסדר אבל זה צריך לבוא על חשבון פחמימות + פרי אחד.
    הערך הקלורי תלוי בכמויות. 1200-1400.
    אחרי הורדת 8 ק"ג ובהתחשב שהמשקל שלך כבר אידאלי, הירידה תהיה איטית אך אפשרית בעיקר בזכות הפעילות הגופנית האפקטיבית. לא נראה לי שיהיה קל להוריד 5 ק"ג בפחות מ4 חודשים.

בהצלחה!.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

תפריט
    09/12/2007

אני מקווה שאצליח להוריד את המשקל בפחות זמן. דרך אגב, בימים שיש לי ארוחת ערב אפשר לעשות סןןיץ' ולהחליף ארוחת צהיים בערב ואת הצהריים לאכול בערב? אם אוכלים במסעדה אפשר לאכול מנת פסטה וקצת לחם? או לוותר על הלחם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין בעיה להחליף מדי פעם

אהרון
    09/12/2007

את סדר הארוחות בתנאי שאין חריגה קלורית מוחשית.
    באופן עקרונ,י ולא משנה מסעדה או בית, לא אוכלים פסטה ולחם באותה ארוחה.
    אפשרי להוריד בפחות זמן, אך במצב שלך (הלוואי על כולם!) זה לא מוצדק ולא מומלץ. לכל דבר יש מחיר. אם בכל זאת חשוב לך עד כדי כך, לא נשאר לי אלא לאחל לך הצלחה מלאה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

תפריט
    09/12/2007

לא ידעתי. אוקיי..היום אני ממש מתאמצת לשתות 20 כוסות מים וכל היום אני רצה לשרותים. זה באמת מועיל? לא מספיק לשתות 10? דרך אגב, יש לך עוד הצעות לארוחות ערב באותה מסגרת קלורית?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעה נוספת

אהרון
    09/12/2007

מאוד מומלץ מכל הבחינות לאכול דגים 2-4 פעמים בשבוע. תנסי בערב קופסת טונה במיים בתוך סלט ירקות גדול , אפשר להוסיף גם קוביות גבינה בולגרית 5% או ביצה קשה חתוכה. זה מאוד מזין, משביע ולא משמין. עם המשטר שלך אינך חייבת לשתות כל כך הרבה מיים. 10-12 בהחלט יספיקו. גם יותר מדי לא טוב בגלל ששוטף את המינרלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

תפריט
    10/12/2007

אוקיי, אפשר להוסיף גם קצת טחינה? כמה אם כן? ולחם קל, 2 פרוסות עם הסלט והביצה אפשרי? דרך אגב אתמול אכלתי 2 עוגיות כארוחת ביניים, במקום הלחם הקל וירדתי מעט במשקל. יכו ל להיות שזה בגלל ששתיתי כ"כ הרבה מים ורצתי הרבה לשרותים? אם כן אני אמשיך לשתות הרבה. בבוקר יש עוד אפשרויות מלבד 2 לחם דנים קל עם ריבה לייט?(רק לא ירקות כי אני לא מסוגלת לאכול אותם בבוקר). מה לגבי קורנפלקס או ברנפלקס עם חלב או יוגורט עם גרנולה? אפשרי בבוקר במקום הלחם או יותר קלוריות?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה

אהרון
    10/12/2007

בכפית טחינה גולמית יש 45 קלוריות וכמובן פחות אם היא מדוללת . את צריכה לקחת בחשבון את התוספת הקלורית. 2 פרוסות לחם קל שוות כ80 קלוריות, יכולות להיות במקום מרכיב אחר של המנה או לחשב בחישוב היומי אם את לא רוצה להגדיל את נערך הקלורי של התפריט.
    צר לי לאכזב אותך אבל הירידה של אתמול איננה שומן. יש שינוים תוך יומיים ובין יומיים באחוז הנוזלים של הגוף. כמו כן תכולת הקיבה והמעיים משפיעה. את לא צריכה להשקל כל יום בגלל שהתנודות במשקל מטעות. מומלץ להשקל פעם בשבוע, אפילו בשבועיים באותה שעה ובאותו מצב.
    בבוקר אפשר 3 כפות שבולת שועל בחלב 1% (קר או מבושל כדייסה) או בלבן 1.5%. אפשר להוסיף סוכרזית או ריבה לייט ללא סוכר אם את מעדיפה מתוק.
    אני אישית איני מעודד אכילת קורנפלקס, ברנפלקס, גרנולה ודגנים מתועשים אחרים בגלל תוספת הסוכר, מלח וחומרים אחרים אבל גם לא פוסל אותם אם את מאוד אוהבת. אני תמיד מעדיף דגנים טבעים. בדרך כלל יש יותר קלוריות, תלוי כמה אוכלים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאהרון

תפריט
    11/12/2007

ואם אוכל בארוחת ערב או בוקר ברנפלקס איזו כמות לאכול ועם כמה חלב? מה זה דגנים טבעיים? של איזו חברה? יש בהם פחות קלוריות ואיפה קונים אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירה

אהרון
    11/12/2007

כף אחת גדושה עם חצי כוס חלב 1%.
    דגנים טבעיים: אורז מלא, שבולת שועל,סובין שבולת שועל, חיטה, תירס, סולת מחיטה מלאה.
    אפשר למצוא בחנויות טבע, בשוק וברוב הסופרים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגנים טבעיים

אהרון
    11/12/2007

אין בהם פחות קלוריות באופן משמעותי אבל בדגנים המתועשים מוסיפים סוכר שמגביר את התיאבון.
    בחלק מוסיפים גם שמן וחומרים אחרים. כמו כן בתהליך העיבוד מאבדים חלק מן הערך התזונתי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו