תזונה ובחילות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה ובחילות
    יעל
    08/12/2007

שלום,אני סובלת מבחילות בעיקר בבוקר. אני לא בהיריון, ועברתי אולטרהסאונד והכל בסדר. נאמר לי כי יתכן וזה בשל חומציות גבוהה בקיבה. האם היותו של המזון יותר חומצי או יותר בסיסי משפיע גם על חומציות זו, והאם ניתן לשנות זאת בעזרת תזונה. אשמח לעצות,אני טבעונית פרט לגבינות עיזים מדי פעם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזונה ובחילות

הוספת תגובה

• תזונה ובחילות

מוניקה קרן
    09/12/2007

שלום יעל,

חומציות יתר בקיבה היא בעיה גופנית ואינה קשורה באופן חד משמעי מהתזונה או מחומציותו של המזון. החומציות בקיבה היא הגבוהה ביותר ביחס לכל מזון שהוא. יחד עם זאת יש מזונות שעלולים לגרום לבעיתיות יותר מאחרים וצריך לנפות אותם. העניין הוא שזה אישי אצל כל אחד. ואת בעצם צריכה לבדוק את עצמך. אכילת מזונות מטוגנים, חלק מהירקות לפעמים, כמו בצל או עגבניות. עשויים להיות יותר בעיתיים. את צריכה לעשות ניסוי וטעיה.

מעבר לזה אני ממליצה לך לפנות לטיפול רפואי, ולבדוק אפשרות של צורך בטיפול תרופתי.

בברכה
    מוניקה קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו