טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
בוקר טוב בירצוני לפרט על מישקלי אני בת 34 אם לשניים תאומים (מטיפולי הפריה) עד ההריון שקלתי 67-8 ולאט לאט עליתי ובהריון ליקראת הלידה הגעתי ל103 וכשילדתי ירדתי מעט מאוד כיום לאחר קרוב ל-9 שנים. ליפני כ3 שנים ירדתי מ97 ל83 ע"י כדורים (רדוקטיל) שעזר מצויין אך ביגלל מחירו הרב לא המשכתי ושובעליתי ל100 וכיום אני שוקלת 100 ובעלי כל הזמן מרבה לדבר על זה ניסה לעזור אך לשב.. כיום הגעתי למסקנה שדי אי אפשר גם לא נוח לא בלבוש וכח בהרגשה הכללית. אני די כבדה מיתעייפת מהר מותשת עם כל הרצון אני תמיד נישברת יש לציין שביקרתי אצל דיאטטנית והיה לי קשה ליישם את מה שאמרה. אני יודעת לעשות דיאטה גם ללא דיאטטנית אני יודעת כימעט על כל מאכל כמה קלוריות מכיל וכו.. זה לא החוכמה החוכמה היא פשוט ליסגור את הפה וזה מה שקשה לי דווקא בבקרים אני נטולת תיאבון אך ליקראת הצהריים מתחיל התיאבון ואי השליטה ובלי חשבון אני יכולה לאכול כל מה שבא ליד כמו סמים מין כריז שבא לאכול ולא חושבים על כלום. ופה הבעייה אולי יש לכם עצה טובה משהו שנותן תוחשת שובע (חוץ מירקות) אולכ כדורים יחסית לא יקרות ולא מסוכן שמומלץ. חברה אמרה לי יש אבקת פסיליום שניתן ליקנון ויחסית עוזר האם כדאי? יש לציין שהגובה שלי הוא:1.60 ומישקלי 98 זהו..אשמח לקבל עצה זה כ"כ חשוב לי כבר היתייאשתי. ועוד חשוב לציין שאם מגיע לי החשק לאכול ואני נימנעת יש לי תחושה של חולשה בחילות מין מועקה. עשיתי בדיקות דם וב"ה הכל בסדר אבל ויטמין B12 קצת נמוך. שוב אני בתיקוה לתשובה יום נעים ושבוע טוב. יוכבד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
קראתי ומה שכתבת מתאים ל-80% מהאנשים שסובלים מהשמנת יתר. לדעת את הקלוריות של כל מאכל לא ממש עוזר, אם היה כל כך פשוט לא הייתה מגפת השמנה בעולם המערבי. כמו כן האכילה מהצהריים ועד הערב לא מפתיעה בכלל. אני לא חושב שבמקרה שלך מדובר ב"טיפים" אלא בטיפול נכון לאורך זמן. ממליץ לך להגיע לטיפול רציני. כמובן שאכילת סיבים תזונתיים בעיקר בלתי מסיסים יכולה לעזור להגביר את תחושת השובע אבל לא כאמצעי יחיד.
בהצלחה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פודיאטור, בוגר לימודי פודיאטריה באוני` ווסטמיניסטר שבלונדון. יועץ פודיאטרי בכיר ארצי לכף הרגל הסוכרתית בקופ"ח מכבי, מייסד ונשיא העמותה לפודיאטורים וכירופודיסטים, יועץ פודיאטורי למפקד המרפאה בצה"ל... קרא עוד
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד