טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
הי, מצבך מצויין אם את רוצה להוריד 2-3 קילו את חייבת להוריד את הסוכר ואת הטחינה ולצמצם משמעותית בכמות הלחם והפרי רצוי לעבור לפרי אחד ביום וללחם דל קלוריותכל זה לפחות 2-3 חודשים. ברגע שתרדי במשקל את יכולה לחזור לתפריט שלך ולהמשיך בפעילות גופנית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
ני וד"ר חרי אני, עכשיו שמתי לב שאני וד"ר חרמון ענינו לך ובערך אותה תשובה. את הטחינה - רצוי לצמצם. אם את מתשמשת גם בשמן, סה"כ את צריכה כ-2 כפות משניהם ביום (הכוונה לטחינה מוכנה לא גולמית). סוכר - תתחילי בחצי כפית ואחרי שבוע-שבועיים תנסי לרדת לרבע כפית. זה ממש עניין של הרגל. אפשר גם לעבור לסוכרזית. לחם - את יכולה לבחור אם להוריד כמות ל-1 פרוסה או לעבור ללחם קל ולאכול כ-2 פרוסות. פרוסת לחם רגיל=1.5-2 פרוסות לחם קל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
הי אני, אם זה בדיוק מה שאת אוכלת ואינך יורדת - זאת אומרת שאת צריכה להפחית מעט במזון או להגביר את זמן הפעילות. אם את בוחרת במזון אני מציעה לך לנסות שינויים קטנים בתפריט היום-יומי שיחד יכולים להיצטבר ולהביא לשינוי המיוחל, כמו- להפחית את הסוכר בשתייה, להגביל את כמות השמנים/ טחינה ל-2 כפות סה"כ, לעבור ללחם קל או להוריד את מספר הפרוסות בארוחת הערב, לאכול פרי אחד בלילה או לאכול מעדן דיאטטי עם פרי.
תעיפי את כל הלחם והקורנפלקס האלה. זה גרוע. תתמקדי בלאכול כמות גבוהה יותר של שומן וחלבון. תחליפי את החלב ל-3%, את הריי לא רוצה לשתות מים בצבע לבן, אלא חלב, נכון? כנ"ל לגבי היוגורט.
תפסיקי לעשות הליכות שלא נותנות כלום. תעשי אימונים עצימים ומבוקרים בהתאם ליוכלתך (אינטרוולים).
אלא להפחית משמעותית, לא לעבור את ה-100 גרם פחמימות בתור התחלה יהיה טוב. מה שכן עדיף להימנע ממנו עד כמה שאפשר זה מאכלים מבוססי דגנים קרי לחם, אורז, פתיתים, פסטה וכו', ובמיוחד מאכלים מעובדים (קורנפלקס). יש להעדיף חלבון ושומן. בשר, דגים, גבינות, ביצים, אגוזים, ירקות הם מאכלים טובים.
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
מומחה לגסטרו-ילדים
מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד.
... קרא עוד