תפריט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט?
    אלכסנדר
    06/01/2011

יי אני 178 שוקל 76 ואני רוצה לשקול 70......אין לי תפריט מסודר אבל אני פחות או יותר רץ 5-6 פעמים בשבוע רציתי לדעת מה אני צריך לאכול כדאי להרזות את ה 6 קילו האלה?

תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט?

הוספת תגובה

• תפריט? - צריך להיות מותאם אישית

אהרון רזון
    06/01/2011

אבל באופן כללי:
    - פעילות גופנית כל יום לפחות שעה. אפשר לשלב גם הליכה נמרצת ו\או פעילות אירובית אחרת. גם אימוניי התנגדות 2-3 פעמים בשבוע לבלימת איבוד רקמת שריר.
    -לאכול 5-6 פעמים ביום ארוחות קטנות עם שפע של ירקות, 3-4 פירות, 2-4 פעמים בשבוע דג טרי, כל יום שלוש מנות מוצקי חלב רזים, עוף ללא עור ושומן, מוצרי קמח ודגנים מלאים בלבד (במתינות), לשתות רק מים. לפחות כל ארוחה עיקרית (3 פעמים ביום) תכיל גם חלבון וסלט ללא רוטב מלבד 2 כפיות שמן איכותי ומיץ לימון.
    - להמנע מגבינות מעל 5% שומן, בשר שמן או מטוגן, חמאה, מרגרינה, מזון מעובד כגון חטיפים ודגני בוקר למיניהם, ממתקים, דברי מאפה, משקעות ממותקים כולל מיצים טבעים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו