תפריט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפריט
    מור
    09/12/2007

אני אתלטית מתאמנת בין 4 לחמש פעמים בשבוע. יש לי קצת בעיה עם אוכל . אני לא נוגעת בירקות ובגבינה (רק גבינה צהובה). ובזמן אחרון עליתי 4 ק"ג אני מפחדת שאני המשיך לעלות. אני בגובה 168 שקולת 58 ק"ג אני יודעת שזה בערך תקין אבל אני לא רוצה לעלות! ברגע שאני עולה זה משפיע לי על התוצאות . אם אפשר לביא לי תפריט שלא כולל ירקות וגבינה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפריט

הוספת תגובה

• משקל תקין או לא, תלוי במקצוע

אהרון
    09/12/2007

באיזה מקצוע אתלטי את עוסקת? מה הגיל שלך? את לא אוכלת בכלל ירקות בגלל מגבלה רפואית?
    (לא מוכר לי אסור קבוע על אכילת ירק כלשהו, בכמות כלשהי ובצורה כלשהי).
    תני דוגמה של תפריט יומי כולל כמויות ואציע לך שיפורים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפריט

מוניקה קרן
    10/12/2007

שלום מור,

משקלך הוא כמובן תקין לגובה. אני מבינה את החשיבות בשמירה על המשקל בכלל ובפרט עבורך. כדאי שתפני ליעוץ מקצועי אצל דיאטנית. יש חשיבות גדולה לבניית תפריט שיכלול את כל רכיבי התזונה, במיוחד לאור ההמנעות שלך ממאכלים רבים, וכן שיותאם לפעילות הגופנית האינטנסיבית שאת עושה.

בברכה
    מוניקה קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו